Nunta Ioanei Ginghină, marcată de mai multe evenimente neplăcute. Soțul vedetei a ajuns de urgență la spital, iar vecinii au chemat poliția
Data publicării:
Ioana Ginghină a povestit cu ce evenimente neplăcute a venit una dintre cele mai fericite zile din viața sa. 

Ioana Ginghină s-a căsătorit pentru a treia oară zilele trecute, când a spus „Da” alături de Cristi Pitulice. Celebra actrița s-a autointitulat „Regina Toamnei”, întrucât întregul eveniment s-a desfășurat într-un cadru de vis, în curtea casei sale, iar rochia purtată de vedetă a fost și ea una de basm, extrem de lejeră și perfectă pentru întregul concept. Totuși, nunta nu s-a terminat nici fără incidente neplăcute, povestește Ioana Ginghină, care spune că s-a trezit cu mașina de poliție la poartă de patru ori. Vecinii se pare că au fost destul de iritați de petrecerea desfășurată în curtea artistei, chiar dacă, susține ea, nu era deloc gălăgie. 

„La nuntă a fost foarte frumos, aveam emoții, e complicat să faci acasă și înainte, și după. Am prins o vreme superbă, am avut noroc. Arăta superb curtea, totul decorat frumos, dar au chemat vecinii poliția la 4 la amiază. De trei ori au chemat-o, bănuim cine i-a chemat. Nu ne-au dat amendă. Venea poliția și zicea „Da, am constatat”. Nu era muzica tare. Și nu vecinii din jur cu care vorbisem, niște vecini mai îndepărtați. Săracii își cereau și scuze de câte ori veneau.”, a declarat Ioana Ginghină în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Citește și: Destinația exotică aleasă de Ioana Ginghină pentru luna de miere: „Este o experiență unică pentru toți”

Soțul Ioanei Ginghină, accidentat după nuntă

Evenimentele neplăcute nu s-au terminat aici, însă, povestește vedeta. Într-un moment de neatenție, Cristi, partenerul acesteia, a suferit un accident destul de grav la mână, cei doi fiind nevoiți să apeleze chiar la ajutorul medical. Totul s-a întâmplat de la o sticlă de șampanie care rămăsese în soare și care, în momentul în care a fost ridicată de bărbat, a explodat imediat.

„Ieri când muta Cristi niște sticle, s-a tăiat la mână, a fost rău, am mers la urgență. Pentru că stătuse gheață pe lângă, nu s-a văzut și când a ridicat, a căzut și a explodat. I s-a tăiat un tendon de la deget. Noi nu avem verighetă, am făcut civila.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Ioana Ginghină, pusă în dificultate de fiica sa: „Inițial a fost șoc, apoi lacrimi”. Cu ce situație s-a confruntat actrița

Au primit feedback-uri pozitive de la apropiați

Faptul că evenimentul s-a desfășurat într-un cadru atât de intim, cu 40 de persoane apropiate din cercul celor doi, i-a făcut pe toți cei prezenți să fie extrem de relaxați și să se distreze pe cinste. Mai mult, Ioana spune că viitori săi fini și-ar fi dorit, ca la rândul lor, să aibă parte de o astfel de petrecere, dacă nu ar fi organizat deja nunta tradițională. 

„Noi o să fim nași peste două săptămâni. Mi-a spus finul că i-ar fi plăcut să facă și ei așa mai intim, dacă nu ar fi rezervat deja. Noi știam cine vine, nu am avut emoții dacă vine sau nu cineva, nu am avut nici stres dacă se simt sau nu bine. Nu i-am pus la mese, fiecare cum a vrut. Am avut dansul mirilor, dar nu l-am chinuit cu coregrafie.”, a mai spus ea. 

Citește și: Ioana Ginghină, semnal de alarmă pentru părinți: „Situațiile care se întâmplă mă sperie”. Actrița aduce în discuție cazul 2 Mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: accident  ioana ginghina  nunta 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”




pixel