„O facem cât de repede posibil”. Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește la 70 de ani. Cine e viitoarea sa soție
Data publicării:
La 70 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică este pregătit să se căsătorească cu femeia cu care are o relație de 20 de ani. Cu toate acestea, el nu a dat prea multe detalii despre ziua cea mare.

Iubirea nu ține cont de vârstă, iar Ovidiu Lipan Țăndărică dovedește acest lucru. Deși are 70 de ani, celebrul muzician, compozitor și baterist a anunțat că vrea să se însoare cu femeia cu care o relație de 20 de ani. Cu toate acestea, el nu a dat prea multe detalii despre marele eveniment.

„Asta e o chestie sensibilă. O facem cât de repede posibil”

Deși fost întotdeauna o persoană discretă, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix a făcut dezvăluiri despre viața personală. Potrivit declarațiilor sale, artistul și iubita sa și-au planificat deja nunta.

Ovidiu Lipan Țăndărică își iubește nespus de mult partenera și spune că sentimentele sale pentru ea au ajuns la cel mai profund nivel. Mai mult, el este convins că cea cu care își împarte viața de 20 de ani este sufletul său pereche.

„E o femeie discretă. Ea îmi oferă și un echilibru. Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât dureaza. Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (partener n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri.

Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…”, a dezvăluit Ovidiu Lipan Țăndărică în cadrul emisiunii EGO Life, potrivit ego.ro

Cum s-au cunsocut cei doi

Într-un interviu oferit în urmă cu doi ani, pentru Click, Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit cum și-a întâlnit iubita. Faimosul baterist și partenera sa, care este avocată, s-au cunoscut la Muzeul Țăranului Român.

„Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe. E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos. Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, spunea Ovidiu Lipan Țăndărică, pentru Click.

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică, film de 10 milioane de dolari. Când se lansează lungmetrajul despre viața celebrului toboșar: „Se lucrează internațional la el”

Încă de atunci el avea planuri de căsătorie cu partenera sa

El a mărturisit și că între cei doi nu există gelozii, iar cheia relației solide pe care o au se bazează în primul rând pe înțelegere. 

„Nu avem gelozii, eu sunt foarte mult plecat, am concerte, dar la ea găsesc înţelegere. Nu o las să gătească, ea nu are voie în bucătărie.

Da, e culmea, ştiu. Eu gătesc, eu fac piaţa, eu condimentez, fiindcă îmi place teribil de mult. Până şi sendvişurile mele sunt altfel, nu sunt nişte sendvişuri obişnuite. Acasă, ea nu mănâncă fără mine. Când suntem plecaţi, ne sunăm foarte des, iar eu o complimentez mereu.

Eu simt ca şi cum am fi căsătoriţi. E vorba despre o hârtie. Ea n-a mai fost căsătorită, dar nu exclud. Cred că ne vom căsători, cât de curând, în Germania”, dezvăluia artistul.

 


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel