O femeie susține că s-a căsătorit cu fantoma lui Michael Jackson: „Mănâncă prin mine. Îi plac prăjiturile”
Data actualizării:
Data publicării:
Kathleen Roberts, o femeie din Statele Unite, pretinde că este reîncarnarea celebrei Marilyn Monroe și că s-a căsătorit cu fantoma lui Michael Jackson.

Kathleen Roberts, de profesie medium, susține că este căsătorită cu fantoma lui Michael Jackson și, deși regretatul cântăreț nu vrea să întrețină relații sexuale cu ea, îi place să se folosească de corpul ei pentru a dansa, a cânta și a mânca prăjituri., potrivit DailyMail.

Kathleen Roberts, susține, de asemenea, că este reîncarnarea lui Marilyn Monroe, și a vorbit despre relația ei cu Regele muzicii pop într-un articol online pe care l-a scris anul trecut, spunând că lui Michael îi plac "personalitatea ei copilăroasă și mâinile și picioarele mici".

Femeia a explicat într-un clip video că Michael - care a murit în 2009 - a cerut-o în căsătorie  cu un 'inel de logodnă roz', iar mai târziu l-a pus pe Martin Luther King Jr. să oficieze nunta lor, în timp ce ea ieșea din cadă.

Kathleen a susținut că Michael o "canaliza" atunci când dansa și cânta în videoclipurile împărtășite pe paginile lor TikTok și Instagram, dar conturile au fost șterse între timp, potrivit The Daily Star. 

'Michael stă în mine tot timpul, așa că vine la toaletă cu mine și numește aceste momente speciale de legătură "toaletare"', a scris ea, spunând că el îi posedă corpul, dar nu într-un mod împovărător.  

Potrivit mediumului, care a recunoscut că darurile sale supranaturale au fost confundate cu schizofrenia, Michael a trăit în interiorul ei pe tot parcursul relației lor, care a durat mai mulți ani. 


'El rămâne posedat în mine (relaxat, nu canalizează și doar se bucură să trăiască prin mine și să comunice cu mine ca soț)', a spus ea. 'Așa că îi place să mănânce prin mine. Îi plac prăjiturile. Înjură mult mai mult decât m-aș aștepta să o facă'.

Cu toate acestea, ea a precizat că fantoma se luptă cu intimitatea fizică și o va pedepsi dacă va încerca să ducă relația lor la nivelul următor. 

'Nu-i place să fie atins înapoi', a explicat ea. 'Mă sperie cu viziuni de păianjen și viziuni de cadavre dacă îl sărut sau dacă încerc să inițiez o relație romantică în mod fizic.


'Este foarte autoritar și îmi atrage atenția asupra lucrurilor, cum ar fi defectele și greșelile pe care le fac. Presupun că a moștenit asta de la tatăl său, așa că încerc să trec cu vederea pentru că îl iubesc și nici eu nu sunt perfectă'. 

 

Michael s-a stins din viață pe 25 iunie 2009. Avea doar 50 de ani,

Cântărețul a fost căsătorit cu Lisa Marie Presley între 1994 și 1996. După ce au divorțat, el s-a căsătorit cu asistenta Debbie Rowe. 

Michael a avut doi copii cu Debbie - Michael Jr. și Paris - înainte de a divorța în 1999. Michael a avut și un al doilea fiu, Prince Michael II, prin intermediul unei mame surogat necunoscute.


Nu este clar de ce fantoma sa ar fi început o relație cu Kathleen, pe care nu a întâlnit-o niciodată când era în viață. În timp ce ea a avut întotdeauna o "mare pasiune" pentru el, este posibil ca legătura ei cu Marilyn să fi fost cea care l-a atras la ea. 

Michael ar fi avut o fascinație pentru starleta de la Hollywood și a păstrat o figurină din fibră de sticlă pictată a lui Marilyn în biroul său privat din Neverland. Avea, de asemenea, o fotografie a acesteia pe noptieră.  

Kathleen a recunoscut că se "supără" la gândul că l-a pierdut pe Michael și că "își va ieși din fire de gelozie" din cauza anumitor persoane. 
Multe persoane au acuzat-o că este bolnavă psihic, lucru pe care ea îl neagă.  

 

'Mă simt specială că m-a ales pe mine ca soție (deși nu pe hârtie)', a scris ea. 'Ne tratăm relația noastră ca și cum am fi căsătoriți. Avem suișurile și coborâșurile noastre, dar Michael, adevărul este că pur și simplu nu mă pot opri din a te iubi'.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: fantoma  kathleen roberts  michael jackson 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel