O nouă limită în cuplu a fost încălcată pe Insula Iubirii, într-o ediţie lider de audienţă
Data publicării:
Insula Iubirii a fost lider de audiență, iar o nouă limită de cuplu a fost încălcată. Andrei: ”Prima oară când ne-am sărutat?! Nu pot să spun în cuvinte!”

Se anunță zile și nopți tot mai fierbinți pe Insula Iubirii. Testul devine din ce în ce mai greu de suportat, iar emoțiile scapă tot mai des de sub control. Un lucru e cert și tot mai mulți încep să îl simtă pe propria lor piele: efectul de domino al trădărilor a început să se dezlănțuie și nu mai poate fi oprit.

O nouă limită în cuplu a fost încălcată aseară pe Insula Iubirii, atunci când, terifiat de gândul că pentru el testul se poate opri aici, Andrei s-a sărutat cu Diandra. ”Prima oară când ne-am sărutat?! Nu pot să spun în cuvinte! Te-aș minți!”, a dezvăluit el la testimonial.

Emisiunea s-a impus ca lider de audiență, atât pe publicul comercial, cât și la nivel urban. Următoarele trei episoade vor putea fi urmărite duminică, de la 20.00 și luni și marți, de la 20.30, la Antena 1.

Difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20.28 – 00.17, ediția de ieri seară Insula Iubirii a condus clasamentul audiențelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, înregistrând 6.5 puncte de rating și 26.2% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului secund, ProTV, a obținut 4.3 puncte de rating și 17.3% cotă de piață.

Ierarhia s-a păstrat și la nivelul publicului urban, Insula Iubirii înregistrând 4.8 puncte de rating și 15.6% cotă de piață, în timp ce postul de pe poziția a doua, Pro TV, a obținut 4.2 puncte de rating și 13.7% cotă de piață.

Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență pe întregul tronson orar  - Whole Day (n.r. de la ora 02:00 până la ora 02:00 a zilei următoare), cu 2.3 puncte de audiență și 19.3% cotă de piață pe targetul comercial, în timp ce postul de pe locul doi, Pro TV, a obținut 2.2 puncte de rating și 18.6% cotă de piață.

Antena 1 s-a situat pe primul loc și la nivelul Prime Time-ului la nivelul publicului comercial, cu 5.8 puncte de rating și 23.4% cotă de piață, urmată de Pro TV cu 5 puncte de rating și 20% cota de piață.

Bulversate de imaginile de la ultima ceremonie a focului, fetele s-au întors în vila lor determinate să își clarifice aspecte esențiale din cuplul lor și să își reevalueze, mai realist, așteptările pe care le pot avea de la partener.

Vulnerabilitatea și insecuritatea par să fi preluat pentru moment controlul în ambele vile, deodată cu anunțul că un cuplu va părăsi testul și cu venirea pe Insulă a Simonei și a lui Claudiu.

Pentru Cristina, testul se dovedește unul extrem de dureros. După zece ani de relație, în care ea nu a conștientizat nemulțumirile pe care Andrei le avea, acum, odată cu primele zile pe Insula Iubirii realizează tot mai clar că relația cu soțul ei nu e bătută în cuie și, mai ales, că puterea de a-l ține aproape nu prea îi mai aparține.

Trăiește emoții puternice și o dramă pe care nu le anticipase înainte de a veni la Insula Iubirii, totul în timp ce, în cealaltă vilă, conexiunea dintre Andrei și Diandra este evidentă, iar concurentul nici măcar nu își mai dă silința să păstreze aparențele. În fața echipei de filmare, târziu în noapte, Cristina și-a exprimat dorința de a părăsi emisiunea.

”Îl iubesc atât de mult, că l-aș fi luat acum acasă, să nu îi dau posibilitatea să se îndrăgostească!”, însă dimineața a revenit asupra deciziei sale: ”Vreau să rămân! Mai bine stau să văd ce îi poate capul!”.

24 de ore vor avea la dispoziție ispitele pentru a nominaliza cuplul pentru care consideră că testul nu mai este relevant sau cuplul care nu își asumă testul cu adevărat sau cuplul care nu s-a deschis în totalitate către această experiență.

Cine pleacă acasă, dar și cine sunt concurenții pentru care testul ajunge la un nivel de infarct, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, duminica aceasta, de la 20.00, luni, marți, de la 20.30, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Showbiz


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel