O româncă a defilat la Victoria's Secret Fashion Show 2024. Cine este Andreea Diaconu, supermodelul în vârstă de 33 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
O româncă a defilat la Victoria's Secret Fashion Show 2024. Andreea Diaconu are 33 de ani, s-a născut în București și locuiește de ani buni în SUA.

Victoria's Secret Fashion Show 2024 s-a desfășurat marți seara, pe 15 octombrie, într-un cadru cu adevărat spectaculos. Pe podium au pășit unele dintre cele mai renumite fotomodele din lume, inclusiv Kate Moss, Gigi și Bella Hadid, dar și Adriana Lima. De asemenea, a surprins prezența Carlei Bruni, soția fostului președinte Nicolas Sarkozy. 

La celebrul eveniment a defilat și o româncă, Andreea Diaconu. Ea a strălucit pe podium și a purtat aripile specifice modelelor Victoria's Secret. 

Evenimentul a marcat mult așteptata revenire a faimosului Victoria's Secret Fashion Show, care fusese suspendat din anul 2018. În ultimii ani, brandul a trecut printr-un procesul de schimbare a imaginii și identității, orientându-se spre o imagine ce promovează diversitatea și incluziunea în ceea ce privește dimensiunile și tipurile de corp. Anul trecut, compania a transformat acest show într-un documentar intitulat Victoria's Secret World Tour, care a pus în lumină talentul designerilor din întreaga lume.

Te-ar putea interesa și: Claudia Puican, dezvăluiri despre relația cu Armin Nicoară. Artista și-a deschis sufletul: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Andreea Diaconu a împlinit 33 de ani în luna martie. Originară din București, ea locuiește de mulți ani în Statele Unite ale Americii. Este căsătorită cu modelul canadian Simon Nessman, care îi este și coleg de breaslă. Cariera sa a început la vârsta de 13 ani, după ce a fost descoperită la o piscină publică când avea doar 11 ani. La 14 ani, a defilat pentru prima dată la Săptămâna Modei de la Milano, prezentând creații semnate Dolce & Gabbana.

Te-ar putea interesa și: Ce relație are Cătălin Cazacu cu fiul său, Andrei. Cei doi împărtășesc aceeași pasiune

De-a lungul carierei, Andreea a apărut în numeroase show-uri de modă și pe copertele unor reviste de prestigiu, precum Vogue, Elle sau W, participând totodată la defilări pentru cele mai renumite branduri internaționale. În plus, Andreea Diaconu vorbește cinci limbi, dintre care trei fluent. De curând, a absolvit Universitatea Columbia din New York, care se află pe locul 23 în clasamentul mondial al universităților.

Victoria's Secret Fashion Show a fost un eveniment anual de modă organizat de brandul american de lenjerie intimă Victoria's Secret. Spectacolul a avut loc pentru prima dată în 1995 și a devenit celebru pentru prezentările sale extravagantă și pentru modelele de top care defilau în lenjerie intimă, costume elaborate și accesorii spectaculoase, cum ar fi celebrele „Aripi de înger”.

Evenimentul a reunit cele mai cunoscute fotomodele din lume, cunoscute sub numele de „Îngeri Victoria's Secret”, printre care Gigi Hadid, Bella Hadid, Adriana Lima și Alessandra Ambrosio. Show-ul nu era doar o prezentare de modă, ci și un spectacol plin de muzică, dans și diverse performanțe artistice. De obicei, artiști populari cântau live în timpul desfășurării prezentării. Victoria's Secret Fashion Show a fost organizat anual până în 2018, când a fost anulat, iar brandul a început să se rebranduiască, adoptând o abordare mai diversă și incluzivă. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ewerton Medeiros (@ewertmedeiros)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto




pixel