„O să fac un show în care să mor în direct”. Florin Călinescu, declarații neașteptate: „Se apropie momentul”
Data actualizării:
Data publicării:
Florin Călinescu a făcut o serie de declarații neașteptate despre moarte. Mai în glumă, mai în serios, actorul a spus că atunci când va simți că i se apropie sfârșitul, va face un show Tv. 

„Se apropie momentul, pregătesc o revenire cu un proiect mare în mediul online. Pot spune că Cristofor Columb, după ce a făcut prima descoperire, a mai petrecut vreo 20 de ani până la a doua. Așa că, atunci când ai un ideal, un țel, un scop, un vis, nu contează timpul. Dar eu 20 de ani nu-i mai apuc. Când voi simți că se apropie sfârșitul, o să fac un show în care să mor în direct.”, a declarat acesta, conform Cancan.

 

De ce a plecat din televiziune

Florin Călinescu dă de înțeles faptul că nu se va mai întoarce prea curând în televiziune. După ce a fost jurat în cadrul competiției Românii au talent pentru mai multe sezoane, acesta a semnat cu postul concurent Prima TV, unde a avut parte de propria emisiune. Se pare că nici trustul acesta nu i-a îndeplinit toate așteptările, pentru că la scurt timp acesta avea să anunțe faptul că se retrage din acest domeniu. Nu a renunțat de tot la lumina reflectoarelor, întrucât în curând urmează să lanseze o emisiune în mediul online, tocmai din cauza acestui lucru, Florin Călinescu spune că va mai putea fi urmărit pe micile ecrane doar în ipostaza de invitat. 

„Nu cred că o să mă mai vezi curând, decât că invitat sau că actor într-un film. Pentru că nu mai vreau să mă mai duc la ședințe, la nebunii etc', a susținut actorul, potrivit click.ro.

Te-ar putea interesa și: Monica Tatoiu rupe tăcerea despre relația cu Florin Călinescu: ”De atunci ne-am răcit.” Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

 

Extrem de mulți oameni s-au arătat a fi curioși cu privire la motivul pentru care Florin Călinescu și-a abandonat scaunul de jurat din cadrul emisiunii „Românii au talent”, care s ebucură și în ziua de astăzi de audiențe uriașe. Așadar, acesta dă de înțeles că libertatea i-a fost într-o măsură îngrădită aici și, tocmai asta l-a făcut să ia decizia demisiei. 

„Întotdeauna am fost un animal liber și, atunci când am constatat că ai mei colegi de trust, oricare ar fi el, sunt la stăpân, am rupt lanțul și am plecat. Eu nu am făcut niciodată diferența că sunt cu un contract, că nu am avut niciodată contract strict de muncă, ca și angajat… Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general', a continuat acesta.

Te-ar putea interesa și: Ce crede Florin Călinescu despre filmele „Teambuilding” și „Romina, VTM”: „Și-au pus bănuții lor în joc, nu CNC, nu pile, nu șmecherii”

Unde locuiește în prezent

De asemenea, Florin Călinescu spune că nu s-a mutat definitv din Capitală, chiar dacă nu mai lucrează în televiziune. Acesta deține mai multe case în diversele orașe ale țării, unde călătorește frecvent, spune el. Așadar, Florin Călinescu dezvăluie că își schimbă domiciliul în funcție de locația în care are treaba sau diferite proiecte în desfășurare.

„Nu m-am mutat de tot nici în Bucureşti, nici altundeva. Sunt timișorean, mă simt în emigrație de vreo câteva zeci de ani. Pentru că am mai multe de „coteţe”, în funcție de preocupări. Când am de dat la găini, mă duc la găini, când de scris, mă duc la scris și tot așa. Am casă și în București, și la țară, am și la Brașov, la Mediaș, Timișoara… Depinde unde ajung', a încheiat acesta.

Citește și: Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer: Un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Va ajunge să pătrundă la creier


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: emisiune  florin calinescu  moarte 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel