Oana Cârmaciu, despre secvența din filmul „Kingdom of Judas” care i-a rămas întipărită în minte: „N-aș ști să spun de ce”
Data actualizării:
Data publicării:
Actrița Oana Cârmaciu a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre noul filmul „Kingdom of Judas”, o producţie românească, vorbită integral în limba engleză, care va avea premiera pe 12 aprilie în cinematografe.

Spectacola: Poți să ne povestești puțin despre personajul tău? Care sunt trăsăturile principale și cum te-ai pregătit pentru a intra în pielea Mariei?

Oana Cârmaciu: Maria este o actriță cunoscută a cărei viață pare, din exterior, perfectă. Și-a realizat visul. E tânără, celebră, are bani, e frumoasă și glammy, are un iubit la fel de celebru și dorit de toate femeile, teoretic nu se putea mai bine. De fapt, Maria e într-o depresie profundă, nemulțumită de toate aspectele vieții ei, inclusiv  de carieră, se simte doar o imagine folosită iar relația ei este un dezastru așa că își folosește toată energia ca să păstreze aparențele. E doar o fetiță speriată care recurge la un gest disperat. Cred că în orice femeie (care nu este pe deplin vindecată) există fetița speriată care își dorește doar dragoste și siguranță. Asta e ce am căutat eu în mine.

Spectacola: Ce te-a atras cel mai mult la personajul tău?

Oana Cârmaciu: ⁠Încercările ei disperate de a fi autentică iar apoi renunțările, curajul cu care se luptă chiar dacă pierde.

Spectacola: Cum crezi că o va percepe publicul pe Maria?

Oana Cârmaciu: ⁠Nu știu… probabil ca pe o fată dulce înghițită de un construct social pentru care nu e echipată să lupte.

Spectacola: Cum a fost experiența de a juca într-un film vorbit integral în limba engleză?

Oana Cârmaciu: ⁠Interesantă, am niște emoții legat de asta. Accentul, pronunția, mai am de lucrat la acest aspect.

Te-ar putea interesa și: Bogdan Iacob, dezvăluiri spectaculoase din culisele filmului „Kingdom of Judas”, prima producţie românească, vorbită integral în limba engleză

Spectacola: Ce te-a atras cel mai mult la acest proiect și cum crezi că va fi perceput de publicul român și de cel internațional?

Oana Cârmaciu: ⁠Îmi plac mult filmele independente. E un loc în care știi sigur că toată lumea este acolo din pasiune, din dorința de a crea ceva împreună. Sper că va fi primit frumos, în final, ce sper să transpară e faptul că o mână de oameni au muncit fără nici un alt scop sau motivație în afară de dragostea lor pentru cinematografie.

Spectacola: Cum a arătat o zi de filmare? De obicei, cât de mult timp petreceai pe platou și care erau principalele etape ale procesului de filmare într-o zi obișnuită?

Oana Cârmaciu: ⁠Uneori a fost zi, uneori a fost noapte. Mereu filmările încep cu pregătiri precum make up, păr, costum, apoi urmează repetițiile și apoi filmarea propriu-zisă. Pare simplu dar durează minim 12 ore. Asta dacă suntem cu toții foarte eficienți.

Te-ar putea interesa și: Daria Ghițu, detalii inedite din culisele filmului „Kingdom of Judas”. Câte ore au stat actorii pe platourile de filmare

Spectacola: Există o anumită secvență din filmul „Kingdom of Judas” care ți-a rămas întipărită în minte sau care a fost mai dificilă sau mai provocatoare pentru tine? Poți să ne împărtășești experiența ta în timpul filmărilor acelei secvențe?

Oana Cârmaciu: ⁠Probabil secvența sinuciderii. Era 6 dimineața cred, filmam de la 6 seara, îmi era foarte frig (probabil și de la oboseală). Am filmat-o la lineea, pe o margine de acoperiș, la răsărit. Am fost foarte emoțională, a avut și ceva romantic în ea secvența aceea, n-aș ști să spun de ce. 

Spectacola: De ce crezi că ar trebui ca publicul să vadă acest film și ce anume consideri că îl face special?

Oana Cârmaciu: ⁠În primul rând pentru câ este un film independent și cred că acest tip de filme chiar trebuie susținut. Apoi pentru că are suficiente personaje și povești de viață încât e greu să nu rezonezi cu ceva sau cineva, pentru că e un film cu de toate care cred că va trece publicul prin toată paleta de emoții disponibilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Cinematografie


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel