Oana Ciocan nu mai vrea să audă de Jador. Anunțul public făcut de fosta iubită a artistului: „Nu mai este cazul de asociere”
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Ciocan nu mai vrea să fie asociată cu Jador! Fosta iubită a artistului a confirmat, la rândul ei, că ea și artistul nu mai formează un cuplu și a dezvăluit când și-au spus, de fapt „adio”.

Oana Ciocan și Jador au format unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă pentru scurt timp. Artistul o ceruse în căsătorie pe fosta sa iubită, vorbeau de căsătorie și de copii împreună, însă relația s-a rupt după doar jumătate de an. 

Când toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare și să se căsătorească, Jador a confirmat pe pagina sa de Instagram că el și Oana Ciocan nu mai sunt într-o relație. „Da, este adevărat, eu și Oana nu mai suntem împreună”, a scris Jador pe pagina sa de Instagram.

Oana Ciocan nu mai vrea să audă de Jador. Anunțul public făcut de fosta iubită a artistului: „Nu mai este cazul de asociere”

După de Jador a confirmat public că nu mai formează un cuplu cu Oana Ciocan, nici fosta Războinică din cadrul competiției Survivor All Stars nu a mai vrut să tacă și a spus că relația s-ar fi rupt de ceva timp. Ea a mărturisit pe pagina sa de Instagram că nu mai este cazul să fie asociată cu artistul și că viața merge înainte. 

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

„Relația pe care voi o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere și cu acest prilej îmi doresc să vă mulțumesc tuturor. Pentru fiecare persoană care citește acest mesaj: avem oportunitatea de a ne bucura de acest joc numit «Viață», să o facem într-un mod cât mai frumos și cu mâna pe inimă spun: mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, bine sau rău, Știe El mai bine de ce. Răspândiți bunătate și iubire sinceră, cu toții avem nevoie de asta! Zi frumoasă”, a transmis Oana Ciocan pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Ce a răspuns Camelia, sora lui Jador, când a fost întreabtă ce se întâmplă între cântărețul de manele și Oana Ciocan, după ce s-a spus că s-au despărțit

Cu toate că Oana Ciocan a afirmat că despărțirea ar fi avut loc în urmă cu ceva timp, invitată recent în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Camelia, sora lui Jador, nu a dat prea mult din casă. Întrebată ce face Jador, în contextul în care apăreau tot felul de informații, ba că se însoară, ba că s-a despărțit, de fapt, de Oana Ciocan, ea a spus că fratele ei a decis să nu-și mai publice viața în mediul online, fără a confirma faptul că cei doi nu mai formează un cuplu.

„El a decis să nu-și mai publice viața pe rețelele de socializare cu absolut nimic, nici măcar cu el, pentru că lumea este rea. A decis că așa este mai bine pentru el și eu îi respect decizia. Cred că a luat o decizie foarte bună. Lumea interpretează și vorbește mult. E mai bine așa”, spunea recent Camelia, sora lui Jador, în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Te-ar putea interesa și: Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel