Oana Ioniță face acuzații grave la adresa fostului soț, Florin Budnaru. Ce regretă vedeta cel mai tare: „Trebuie să înțeleg personalitatea unui alienator”
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Ioniță, fosta coregrafă de la Cârcotașii, a avut parte de un divorț cu foarte multe neplăceri. Este vorba despre despărțirea de Florin Budnaru, tatăl biologic al lui Maxim, fiul lor. Vedeta face acuzații dure la adresa fostului iubit, spunând că i-ar fi interzis să vorbească sau să îl vadă pe Maxim.

Ilinca Vandici a avut-o ca invitată pe Oana Ioniță, cea din urmă vorbind despre durerea unei mame care trece printr-un divorț. Ea a avut multă încredere în fostul soț, astfel că nu și-a luat toate măsurile preventive în ceea ce privește custodia lui Maxim, fiul lor.

Divorțul a avut loc în 2023, iar Oana îl numește pe Florin Budnaru alienator pentru că nu ar lăsa-o să-și vadă copilul. Vedeta s-a dus la psiholog pentru a putea combate întreaga situație, spunând că foarte multe persoane se află în poziția ei, alienarea petrecându-se în foarte multe situații.

Fără ajutor ea nu ar fi putut să treacă emoțional peste trauma provocată, mai ales că fiul ei nu dorea să vorbească cu ea. În același timp, Oana Ioniță a primit foarte multe întrebări de la tați și mame care se află într-o poziție similară cu a ei, întrebând-o pe artistă cum să acționeze.

„Da, foarte multe (au întrebat-o despre cum să procedeze). Și femei, și bărbați mi-au cerut sfaturi legate de cum ar putea să procedeze, pentru că atunci când ești la început și ești disperat, nu știi cum să-ți vezi sau să-ți asculți copilul și nu știi ce să faci.

Atunci e pragul cel mai greu, în care trebuie să ai multă răbdare și să analizezi lucrurile, iar când ești disperat nu prea poți. Îți vine doar să plângi, să strigi suferința, nu știi în ce direcție să o apuci.

Atunci ai nevoie de oameni care să te susțină sau care să te poată ajuta. Eu am avut un psiholog cu care am vorbit și care mi-a zis că trebuie să am răbdare și că trebuie să înțeleg personalitatea unui alienator, a tatălui lui Maxim. De-abia atunci mi-am dat seama cum aș putea eu să am acces la Maxim și cum aș putea să vorbesc cu fiul meu. Până atunci era împotriva mea, era întors permanent”, povestește Oana Ioniță, în podcastul „Te ascult”, cu Ilinca Vandici.

Youtube video image

 

Ce sfat ar putea oferi altor părinți

„Care ar fi cel mai bun sfat pe care îl poți da unui om?”, a întrebat-o Ilinca Vandici, la care Oana Ioniță spune:

„Depinde de la caz la caz. În situația mea, a părintelui care e pus în fața unui divorț și a unui caz de alienare parentală, există o asociație. O asociație în care sunt foarte mulți părinți care sunt în situația asta, în care sunt și eu.

De fiecare dată când există o întâlnire cu ei sau când se discută un proiect de lege, cum a fost acesta cu alienarea parentală care s-a dat anul acesta, pe legea 123/2024, s-a reluat cumva o lege care se dăduse și nu trecuse în Parlament. Sunt tot felul de părinți și oameni care au divorțat și au nevoie de ajutor. Fiecare se confruntă cu cazuri similare, chiar dacă acești oameni provin din diverse pături sociale”, spune Oana Ioniță.

Ce regretă Oana Ioniță

„Regret primul pas pe care l-am făcut când am semnat convenția (referitor la divorț). Să nu mai gândesc cu sufletul, ci cu mintea. Am avut foarte multă încredere în fostul soț, în condițiile în care am spus că programul îl vom stabili de comun acord. Mai ales că vorbim despre o situație în care trebuie să te înțelegi cu un om de care abia ai divorțat. Atunci trebuie să fii cu armele pregătite”, încheie ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel