Oana Ioniță se luptă pentru domiciliul fiului său. Cum i-a afectat divorțul relația cu cel mic: „A trebuit să ia partea cuiva”
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Ioniță, fosta „bebelușă” de la „Cronica Cârcotașilor”, a avut parte de un divorț cu foarte multe neplăceri și greutăți. Este vorba despre despărțirea de Florin Budnaru, tatăl biologic al lui Maxim, fiul lor.

Deși divorțul dintre Oana Ioniță și fostul ei soț, Florin Budnaru, a avut loc în anul 2023, cei doi încă au parte de neînțelegeri, în special din cauza programului fiului lor, Maxim. Într-o intervenție avută în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”, Oana Ioniță a mărturisit că nu are suficient timp pe care să îl petreacă alături de fiul ei. Mai mult decât atât, vedeta se luptă cu tatăl copilului pentru domiciliul acestuia. De asemenea, fosta „bebelușă” a vorbit despre cum l-a schimbat această separare pe Maxim. Ea a declarat că băiatul a fost nevoit, fără voia lui, să ia partea unui părinte și să se distanțeze de mama și sora lui. Cu toate acestea, Oana Ioniță a spus că cei trei fac activități împreună ori de câte ori au ocazia și vorbesc chiar mai mult decât înainte.

„A trebuit să ia partea cuiva”

„Acum sunt bine, toți încercăm să fim bine. Sunt la apelul Ordonanței Prezidențiale care, din păcate, trebuie să aibă loc pentru că fostul soț nu a permis să am acele două zile cu băiatul. Pe băiat îl văd, dar din păcate avem prea puțin timp împreună. Îmi doresc mai mult timp și domiciliul la mine, pentru asta lupt. Mai vorbesc cu fostul soț, dar încercăm să vorbim cât mai concret și strict legat de programul lui Maxim. Isabel mă întreabă permanent de el, de multe ori ea vine cu propuneri de activități să le facem împreună. Îi e dor de el și chiar dacă are un program foarte intens și plin, îi simte lipsa. Maxim s-a schimbat în urma procesului. Cumva, fără să își dea seama, a trebuit să ia partea cuiva și distanțându-se mai mult de mine, de sora lui și căminul în care trăia, i-a fost puțin mai greu. Dar sunt alături de el și vorbim mai multe lucruri decât vorbeam înainte”, a declarat Oana Ioniță, la emisiunea „Exclusiv VIP”, difuzată pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: A născut Lambada! Cum o să-l cheme pe băiatul lui Tzancă Uraganu

„Orice lucru negativ se întâmplă cu un scop”

De asemenea, Oana Ioniță a vorbit și despre terapia pe care a fost nevoită să o facă pentru a învăța cum să gestioneze relația cu fiul ei. Vedeta a recunoscut că uneori reacționa instinctiv și nu proceda tocmai corect, de aceea a ales să caute ajutor specializat pentru a-l ajuta pe cel mic să devină un adolescent și un adult echilibrat. După toate greutățile prin care a trecut din cauza divorțului, fosta „bebelusă” se simte mai puternică și consideră că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv, chiar și cele negative. 

„Am o terapeută cu care vorbesc în fiecare săptămână și îmi dă sfaturi despre cum să pot să am o legătură și o relație cât mai bună cu Maxim. De multe ori reacționam din instinct și nu procedam corect. Trebuie să gândesc și din perspectiva lui, e pus într-o situație în care nu și-a dorit. De multe ori poate se învinovățește că este din greșeala lui divorțul. Trebuie să fiu lângă el cu cuvinte frumoase astfel încât să ajungă un tânăr și un adult cât mai OK. Mă simt mai puternică pentru că a fost o experiență care m-a afectat foarte mult. Am învățat să trec peste fiecare obstacol privind partea pozitivă. Orice lucru negativ se întâmplă cu un scop”, a adăugat Oana Ioniță. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Adriana Trandafir, foto facebook

Ce pensie are actrița Adriana Trandafir: „Sunt oameni față de care mă mir cum supraviețuiesc”

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO




pixel