Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine
Data publicării:
Oana Lis are probleme financiare.

Oana Lis trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar și a ales să își împărtășească frustrările și nevoile cu prietenii virtuali. Vedeta a dezvăluit pe Facebook că aparatul de aer condiționat din casă s-a stricat, ceea ce reprezintă o problemă majoră în contextul temperaturilor ridicate din această perioadă.

 

Această situație a stârnit o serie de reacții din partea urmăritorilor săi, unii oferindu-i sugestii și sprijin moral, în timp ce alții au criticat-o pentru gesturile sale. Cu toate acestea, Oana Lis continuă să lupte pentru a-i asigura soțului său condiții decente de viață, dovedind o dată în plus că este dispusă să facă sacrificii considerabile.

 

„Pff, tot ce-mi trebuia pe caldura asta, s-a stricat aerul condiționat și nu mai sta incarcat cu freon, e și f vechi. Acu trebuie sa mai vând iar niște lucruri, chestii... ca pensia intra abia peste 2 săptămâni...acu ca sa rezolv situația trebuie acu ptr ca Vio sta numai acasă și e cardiac și se sufoca de la căldură. Asa ca, dati-mi idei va rog ce sa mai pun la vânzare !? Puup”, a scris Oana Lis pe Facebook.

 

 

Apoi, a revenit cu un mesaj:

 

„20 ani am auzit de la lume... si lumea generala si rude, si apropiati ...ca sunt o nenorocita care o sa-l lase pe Vio la greu. Acu, la greu, e singur si bolnav , dependent de mine. Acu, la greu, când îmi vând din rochii sa-i cumpăr suplimente și ce mai are nevoie extra de rețete compensate... Lumea... Ești rea, ca cerșești!!!

 

Oricum, nimeni nu cerșește de bine. Dacă eram acu cu de toate, în Monaco, nu vindeam nimic. Am trăit sa o aud și p-asta!!! Mai, cum o dai, nu e bine. Puteam foarte bine sa-mi iau rochia pe mine și sa plec în Dubai și sa las totul în spate dar nu am eu sufletul asta. Lumea ....ramane cu comentatul aiurea, facandu-si păcate cu aceste rautati fara baza... Lume multa, oameni putini”.

 

Oana Lis a postat mai multe lucruri de vânzare printre care o pereche de cercei, un ceas și o carte de bucate Gordon Ramsay.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: TikTok/Jador

Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”




pixel