Oana Lis, devastată de durere. Vedeta a pierdut o persoană importantă din viața ei: „Ce gol imens”
Data publicării:
Oana Lis este devastată de durere, după ce a aflat că femeia care i-a fost mentor s-a stins din viață. 

Oana Lis a anunțat, pe rețelele de socializare, că s-a stins din viață una dintre cele mai importante femei din viața ei. Este vorba de fosta ei profesoară de facultate, care i-a călăuzit drumul și care i-a fost aproape în niște momente dificile. 

"Am fost să-mi iau rămas bun...ce gol imens ați lăsat. Dumnezeu să vă binecuvânteze, doamna profesoară!...Nu vă voi uita niciodată! Doamna decan al Facultății de Psihologie Hyperion", a scris Oana Lis pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu fosta ei profesoară.

„Sufletul meu e rupt în două”. Oana Lis, devastată de durere. Viorel Lis și bunica ei sunt în spital: Sper ca măcar să rămân cu unul dintre ei

Oana Lis, mesaj emoționant de Ziua Copilului

Oana Lis a scris pe pagina sa de facebook că îi este foarte greu să vadă alte persoane ce postează poze cu copii, mai ales de  Ziua Copilului.

Care este cea mai mare dorință a Oanei Lis


Oana Lis a recunoscut că regeretă faptul că nu are un copil care să o strige „mama”. Vedeta este sigură de faptul că ar fi fost o mamă iubitoare și implicată în creșterea copilului său, dacă ar fi avut unul. 

”Știti ca eu sunt cât de sincera pot cu voi. Într-o zi ca astăzi, de 1 Iunie, când văd poze la altii...simt regret că nu am si eu pe cineva mic si drag care să mă strige mami...

Cred că aș fi o mămică bună, iubitoare și implicată. Dar, na, trebuie să ne asumăm deciziile din viața. Și, oricum fiecare are propria poveste personală de viață...”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Oana Lis, în luptă cu DEPRESIA

Oana Lis a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în 2014, când s-a confruntat cu o formă de depresie foarte dură. Vedeta, care acum este pasionată de psihologie, spune că nu îi vine să creadă prin ce momente a putut să treacă, acest lucru fiind amintit periodic prin postările ce îi apar anual ce îi apar pe rețelele de socializare. 

„Este o boală, trebuie să conștientizăm asta, să-l susținem pe omul care are depresie, să caute rezolvare (...) Eu am avut depresie și știi foarte bine că am vorbit despre lucrul acesta în 2014, și îmi apar și acum poze pe Facebook din 2014, mă uit la ce privire pierdută aveam, dar atunci nu eram psiholog, dar am căutat ajutor și unii oameni vor două sfaturi, nu poți în 2 sfaturi să salvezi pe cineva ”, a mărturisit Oana Lis, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

Oana Lis, DEZVĂLUIRI cutremurătoare din copilărie: Fusesem bătută de tata și eram traumatizată


Oana Lis a căutat tot felul de soluții pentru a scăpa de depresie

Soția lui Viorel Lis a dezvăluit faptul că a încercat să se vindece de depresie prin extrem de multe modalități, de la psiholog, până la duhovnic. Aceasta a avut extrem de mult de suferit din cauza unor oameni, mărturisește ea, care au respins-o la un moment dat. 

„Eu am mers la tot ce se poate, am mers la duhovnic, la psiholog, la reiki, la consultații familiale, am încercat absolut orice ca să mă fac bine. Într-adevăr au fost oameni de care poate că m-am simțit respinsă din cauza asta sau nu mă mai căutau la fel, dar într-un fel a fost bine pentru că mi-am dat seama cine e om cu adevărat”, a adăugat aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   doliu  murit  Oana Lis 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel