Oana Lis, diagnosticată cu cancer: „Nu aveam niciun simptom.” Cum se simte soția fostului edil al Capitalei
Data publicării:
Oana Lis a fost diagnosticată cu o boală cruntă. Soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit care este starea sa de sănătate. 

Oana Lis trece prin momente delicate, după ce a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Mai exact, soția fostului edil al Capitalei a mărturisit că medicii i-au descoperit o formă de cancer de piele, numită carcinom. 

Oana Lis, diagnosticată cu cancer

Deși a preferat să fie discretă în legătură cu acest subiect delicat, Oana Lis și-a deschis sufletul și a povestit cum a descoperit boala. Invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, vedeta a mărturisit că nu a avut niciun simptom, ci doar i-a apărut o pată pe piele, care, odată cu trecerea timpului, s-a mărit. 

„Nu pot să zic că sunt de nota 10, în cea mai bună formă. Nu am vorbit pe internet. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Nu aveam niciun simptom. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele.

Eu aveam o pată. O aveam de doi ani de zile și am văzut că s-a mărit. Nu m-am dat cu creme, nu a dispărut, dar mă și obișnuisem cu ea. Mi se părea ceva ciudat și mi s-a spus că este periculos, că trebuie să fac o biopsie. Este un carcinom malign”, a povestit soția și unicul sprijin al lui Viorel Lis. 

Oana Lis s-a operat în secret: „A fost o perioadă destul de grea”

Oana Lis a precizat că s-a operat deja, însă au știut acest lucru doar câteva persoane. Totodată, soția lui Viorel Lis a mărturisit că nu a fost nimeni lângă ea și că a mers singură la clinică, deoarece nu a avut cine să o însoțească. 

„Nu am vorbit decât cu câteva persoane. A fost perioadă destul de grea. Încă mai am niște dureri după intervenție. Acum realizez. Eu n-am avut nicio operație până acum, decât cea de apendicită. Am 44 de ani.

Viorel stând acasă, în ziua în care am fost la clinică nu puteam să conduc, m-am întors cu taxi. Și oamenii puternici au nevoie de sprijin. În ultimele trei săptămâni, pare că eram foarte fericită și foarte veselă. Am vrut să nu spun nimănui decât abia acum, când sunt cât de cât ok.

Nu sunt puternică mereu. Am momente în care cad, în care plâng. Am și eu nevoie de o îmbrățișare, să mă întrebi ce fac, să mergi cu mine la doctor. În fiecare zi luna asta m-am rugat”, a dezvăluit Oana Lis, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Oana Lis: „Să mergem la medic!”

Oana Lis a ținut să facă și un apel, în urma problemelor prin care a trecut. Vedeta este de părere că trebuie să ne facem control periodic, deoarece sănătatea este cea mai importantă și este mai bine să prevenim, decât să tratăm. 

„Haideți să mergem la medic! (…) Eu 90% dintre analize mi le-am făcut gratis. Cât avem bani de anumite lucruri, sănătatea trebuie să fie importantă. Mai ales când ai grijă de altcineva, uiți să ai grijă de tine””, a mai spus Oana Lis.

Citește și: Mihai Trăistariu, motivul pentru care a refuzat participarea la „Survivor România”: „Mă puneau să mă iau la harță cu cineva. Te roagă producătorii”

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii APRILIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Lidia Buble a ajuns cântăreață din întâmplare. Detalii neștiute despre drumul spre celebritate: "Dacă ne află Viorel Buble de la Deva, ne rupe gleznele ca la pui"


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   boala  cancer  diagnostic  Oana Lis 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel