Oana Lis, informații îngrijorătoare despre Viorel Lis: „A slăbit mult. L-am depășit în kilograme”
Data publicării:
Oana Lis a oferit noi informații cu privire la starea de sănătate a lui Viorel Lis.

Oana Lis este una dintre cele mai active persoane publice pe rețelele de socializare, iar acum, de când soțul ei s-a îmbolnăvit, vedeta este și mai vizibilă în mediul online, unde își ține la curent urmăritorii cu starea de sănătate a fostului edil. De data aceasta, blondina și-a informat comunitatea de faptul că ea a ajuns să cântărească mai multe kilograme decât are soțul ei, care a căzut la pat de ceva timp și nu se mai poate deplasa singur. Mai mult, vedeta a scos în evidență faptul că în prezent rolurile dintre cei doi s-au schimbat vizibil, pentru că, înainte, Viorel Lis era cel care deținea puterea, însă acum ea are această responsabilitate. 

„Când ne-am cunoscut acum vreo 24 ani, Vio avea cam 150 kg și eu, 43 kg. Deh, lui ii mergea bine, eu eram slabă și fizic și emoțional. El era dintre noi doi ăla puternicul și fizic și mental și din toate punctele de vedere. Acum, azi, e prima zi, când eu l-am depășit în kg!!! El a slăbit mult in ultimul timp și eu, invers!!! Îmi zice Voinica lui...că așa este eroul din poveste...voinic...în acest caz, eroina. Acum sunt eu cea puternica și mare și tare din toate punctele de vedere. Acum voi ghiciți câte kg are el acum și câte eu. Diferența e de 3 kg dintre noi . De ani nu mai zic, se știe!!! Mă simt ca Busu cu ecuațiile lui de rezolvat, dar sunt curioasă de răspunsurile voastre. Orice răspuns e bun, nu ma supăr. Important e să fii sănătos și să te simți bine în pielea ta, nu câte kg ai.”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare din lupta cu depresia: „Nu puteam nici să mă spăl singură”

Oana Lis ia în calcul internarea lui Viorel Lis într-un azil

Starea de sănătate a fostului edil s-a înrăutățit foarte tale în ultima vreme, când a ajuns în scaun cu rotile. Oana Lis a fost cea care l-a îngrijit pe bărbat în tot acest timp și s-a asigurat să strângă bani pentru toate tratamentele costisitoare de care acesta are nevoie, din donații. Chiar dacă s-a arătat a fi o persoană foarte luptătoare, se pare însă că vedeta a ajuns la capătul puterilor. În acest sens, dacă lucrurile se vor înrăutăți, aceasta nu exclude ipoteza de a-și duce soțul la azil.

„Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer ,e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți.

Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acasă. Dar, se poate! O să depun și eu dosar pentru ajutor de la Stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!” , a declarat Oana Lis, pentru Click!

Unde va fi înmormântat Viorel Lis, după ce va trece în neființă. Oana Lis a făcut anunțul: „Nu avea nici loc de veci”

Ce le spune vedeta celor care au criticat-o  

„Știu că mulți m-au judecat, că trebuia să avem bani strânși. În primul rând, nici nu am avut sume mari de bani. Pe de altă parte, eu sunt o fată de la țară, nu am avut o educație financiară. Eu nu am știut că o să fie atât de greu, poate mă pregăteam altfel. Până nu ai pe cineva în familie bolnav sau nu ești tu bolnav, nu știi cât de greu este, ce provocări sunt, ce cheltuieli sunt. Eu dacă nu făceam Psihologia, nu puteam să-l susțin pe Viorel. Fac cu el exerciții din cărțile de psihologie, de respirație, pe ridicat stima de sine. Nu știu ce fac alți oameni care nu au sprijin.”, a declarat Oana Lis, în emisiunea de la PRO TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Oana Lis  probleme de sanatate  viorel lis 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel