Oana Lis, motivul neștiut pentru care nu a avut copii cu Viorel Lis: „El a insistat foarte mult. S-a pus în genunchi și m-a rugat”
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Lis a spus adevăratul motiv pentru care nu a avut copii cu Viorel Lis.

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive și controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Ce doi sunt împreună încă de la începuturile anilor 2000, de pe vremea când fostul primar avea 54 de ani. Între ei există o diferență de vârstă de 35 de ani, iar de când s-au afișat împreună, Oana Lis a fost acuzată că nu îl iubește pe partenerul ei și că stă cu el pentru bani. Cu toate acestea, anii au trecut, iar cei doi au demonstrat că a existat, cu adevărat, iubire în cuplu. Acum, fostul edil al Capitalei are 81 de ani, iar partenera îi este alături în fiecare moment și încearcă din răsputeri să îi ofere cele mai bune condiții.

Oana Lis, adevăratul motiv pentru care nu a avut copii cu Viorel Lis

Deși sunt împreună de mai bine de două decenii, Oana și Viorel Lis nu au reușit să aibă un copil împreună, iar motivele pentru care nu au devenit părinți le-a dezvăluit chiar partenera fostului edil al Capitalei în podcastul realizat de Mara Bănică. După ani de terapie, Oana Lis a reușit să-și deschidă sufletul și să spună lucrurilor pe nume. Ea a mărturisit că nu și-a dorit să devină mamă pentru că a avut o copilărie marcată de traume. Oana Lis a avut o mamă foarte bolnavă şi un tată abuziv, iar aceste lucruri și-au pus amprenta asupra ei.

„Am făcut ani de zile terapie. Am avut o frică, pentru că nu am avut un model sănătos de familie. M-am gândit să nu dau genele mai departe din familia mea, atât ale mamei, cât și ale tatălui. Se spune că orice om poate să greșească și să cunoască o relație toxică, o relație disfuncțională care îți face rău. Dacă stai mai mult de 5 ani într-o relație de genul, atunci înseamnă că și tu ai probleme pe care trebuie să ți le rezolvi.

Mama mea era traumatizată, bătută și tot l-a așteptat. Ea nu îmi aducea mie pachete, copilul, ci îi ducea tatălui meu în pușcărie. Clar că avea și ea probleme emoționale și psihice de a rămas în genul acesta de relație. Neavând un model sănătos de mamă, eu nu am vrut să dau mai departe durerea aceasta din sufletul meu, traumele, să mai sufere cineva cum am suferit eu”, a mărturisit Oana Lis, în cadrul podcastului realizat de Mara Bănică.

Te-ar putea interesa și: Nunta anului a atras toate privirile românilor. Cu ce au fost îmbrăcați Ianis și Elena Hagi în cea mai importantă zi din viața lor

„Viorel și-a dorit copil cu mine și a insistat foarte mult”

Oana Lis a mărturisit că fostul primar și-a dorit un copil cu ea, chiar la începutul relației. Viorel Lis a insistat foarte mult pe acest subiect, ajungând chiar să se pună în genunchi pentru a o ruga să devină părinți.

„La început, Viorel și-a dorit copil cu mine și a insistat foarte mult. Îmi aduc aminte un moment în care s-a pus în genunchi și m-a rugat să facem un copil. L-am cam dus cu vorba cu multe lucruri.

La un moment dat credeam că sunt însărcinată, dar nu eram. Atunci am fost și speriată foarte mult de lucrul acesta. Eu vorbind acum pare ușor și par detașată, dar nu. Îmi este foarte greu. Nu știu cum percep ceilalți, dar e foarte greu și toate traumele acestea rămân în cap. Se numește și stres post-traumatic”, a mai spus Oana Lis, în cadrul podcastului realizat de Mara Bănică.

Te-ar putea interesa și: Wiz Khalifa, eliberat. Primul mesaj transmis despre România și Beach, please!

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel