Oana Matache, urmărită de probleme. După scandalul legat de iubitul ei, vedeta nu mai are bani să își plătească nici chiria. Ce zice Gina Matache
Data publicării:
Oana Matache se îndrăgostea acum un timp de Radu Siffredi și alegea să pună capăt mariajului ei cu tatăl copiilor săi, Răzvan Mihet. Deși, începuturile ar trebui să fie efervescente și pline de fericire, aceasta s-a izbit de reacțiile vehemente ale mamei sale și nu numai. Când lucurile păreau să se fi calmat, o nouă problema pare să îi dea de furcă frumoasei blonde: lipsa banilor.

Odată cu despărțirea de fostul soț, Oana a ales să aducă schimbarea în viața ei pe toate planurile. Astfel, aceasta s-a mutat în casă nouă, alături de actualul iubit și cei doi copii. Se pare însă că problemele continuă să îi dea târcoale noului cuplu de amorezi, Oana având probleme în a plăti chiria apartamentului în care locuiesc cu toții, conform Cancan.

Nu mai colaborează cu Delia

Până de curând, Oana colabora cu sora ei, Delia ca booking manager al acesteia, dar se pare că, din motive necunoscute, și această colaborare a ei a încetat. Fostul soț se ocupă, conform aceleiași surse, strict doar de cheltuielile celor doi copii rezultați din căsătorie, astfel încât Oana nu prea mai are de unde să ia bani.

Ce zice Gina Matache

Gina Matache, cea care s-a opus vehement relației încă de la început, nu a rămas indiferentă și a avut și ea un cuvânt de spus:

„Cine nu are probleme financiare în ziua de astăzi?! Mai multe detalii despre acest subiect o să scriu pe pagină mea de socializare”, a declarat ei aceleiași surse. Dacă doamna Matache speră că problemele fiicei, o vor readuce pe calea cea bună, rămâne de văzut.

Până atunci,se pare că pentru mama Deliei, Internetul este modalitatea ei de comunicare preferată, atunci când vine vorba în a-și exprimă nemulțumirea. Tot acolo, Gina Matache a ales să își strige supărarea atunci când a aflat de relația Oanei cu Radu Siffredi:

„Asemenea oameni nu vreau să văd în viața mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relație tampon! E ceva așa de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât… Uită-te la fața lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă! Cred că i-a cărat mobilă Oanei pe acolo și mai stă o zi, două și… Toată situația asta e ceva așa… El vorbește în numele Oanei: «Noi facem, noi dregem…» El a venit de trei zile în casă și deja se vede stăpân! O fi ajutat să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo și gata, s-a văzut stăpân pe plantație, știi!

Momentan, lăsăm lucrurile, că nu pot să mă bag! Are 30 și ceva de ani… Pot eu să mă bag acum în viața lor!?(…) Măi, viața e viață! Viața e lungă! Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea acum! Pe mine mă interesează doar de ginerele meu, care e Răzvan, de copii, de Oana, că e fata mea, dar, în rest…”, declara aceasta, la momentul respectiv, conform Cancan.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Delia  Gina Matache  oana matache 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel