Oana Matache, urmărită de probleme. După scandalul legat de iubitul ei, vedeta nu mai are bani să își plătească nici chiria. Ce zice Gina Matache
Oana Matache se îndrăgostea acum un timp de Radu Siffredi și alegea să pună capăt mariajului ei cu tatăl copiilor săi, Răzvan Mihet. Deși, începuturile ar trebui să fie efervescente și pline de fericire, aceasta s-a izbit de reacțiile vehemente ale mamei sale și nu numai. Când lucurile păreau să se fi calmat, o nouă problema pare să îi dea de furcă frumoasei blonde: lipsa banilor.

Odată cu despărțirea de fostul soț, Oana a ales să aducă schimbarea în viața ei pe toate planurile. Astfel, aceasta s-a mutat în casă nouă, alături de actualul iubit și cei doi copii. Se pare însă că problemele continuă să îi dea târcoale noului cuplu de amorezi, Oana având probleme în a plăti chiria apartamentului în care locuiesc cu toții, conform Cancan.

Nu mai colaborează cu Delia

Până de curând, Oana colabora cu sora ei, Delia ca booking manager al acesteia, dar se pare că, din motive necunoscute, și această colaborare a ei a încetat. Fostul soț se ocupă, conform aceleiași surse, strict doar de cheltuielile celor doi copii rezultați din căsătorie, astfel încât Oana nu prea mai are de unde să ia bani.

Ce zice Gina Matache

Gina Matache, cea care s-a opus vehement relației încă de la început, nu a rămas indiferentă și a avut și ea un cuvânt de spus:

„Cine nu are probleme financiare în ziua de astăzi?! Mai multe detalii despre acest subiect o să scriu pe pagină mea de socializare”, a declarat ei aceleiași surse. Dacă doamna Matache speră că problemele fiicei, o vor readuce pe calea cea bună, rămâne de văzut.

Până atunci,se pare că pentru mama Deliei, Internetul este modalitatea ei de comunicare preferată, atunci când vine vorba în a-și exprimă nemulțumirea. Tot acolo, Gina Matache a ales să își strige supărarea atunci când a aflat de relația Oanei cu Radu Siffredi:

„Asemenea oameni nu vreau să văd în viața mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relație tampon! E ceva așa de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât… Uită-te la fața lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă! Cred că i-a cărat mobilă Oanei pe acolo și mai stă o zi, două și… Toată situația asta e ceva așa… El vorbește în numele Oanei: «Noi facem, noi dregem…» El a venit de trei zile în casă și deja se vede stăpân! O fi ajutat să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo și gata, s-a văzut stăpân pe plantație, știi!

Momentan, lăsăm lucrurile, că nu pot să mă bag! Are 30 și ceva de ani… Pot eu să mă bag acum în viața lor!?(…) Măi, viața e viață! Viața e lungă! Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea acum! Pe mine mă interesează doar de ginerele meu, care e Răzvan, de copii, de Oana, că e fata mea, dar, în rest…”, declara aceasta, la momentul respectiv, conform Cancan.

 

 

 

Data: 30 Martie 2023, 12:12
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Delia  Gina Matache  oana matache 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...