Oana Moșneagu, declarație de dragoste emoționantă pentru Vlad Gherman: „Să ne fim vară în suflet iarna asta”. Cei doi se căsătoresc în 2024
Data publicării:
Oana Moșneagu i-a făcut o declarație specială de dragoste viitorului său soț, în prag de sărbători.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai simpatizate cupluri ale momentului, din lumea mondenă. S-au cunoscut pe platourile de filmare și și-au dat o șansă într-un moment în care nimeni nu ar fi crezut în povestea lor de dragoste, întrucât actorul abia ce ieșise de ceva timp din relația longevivă pe care a avut-o alături de Cristina Ciobănașu. Cu toate acestea, sentimentele celor doi au crescut rapid, iar relația a evoluat și ea de la stadiul de iubiți, la cel de logodnici. Anul viitor însă, în 2024, cei doi urmează să întemeieze o adevărată familie, întrucât și-au planificat deja nunta. Până atunci însă, aceștia de bucură de sărbătorile de iarnă, perioadă pe care și-au dorit să o imortalizeze printr-o ședință foto specifică. Actrița a fost și cea care i-a făcut viitorului soț o declarație emoționantă de dragoste, care a stârnit zeci de reacții pozitive din partea fanilor săi. 

„Am căutat prin lume cu ochii curioși, dar stinși. Când te-am întâlnit au scânteiat, deși nici eu, nici tu, nici lumea nu am văzut aprinderea lor. Acum știu. Te-am găsit și rostul nostru sunt ochii curioși, deschiși, plini de lumină. Să nu-l uităm. Să ne fim vară în suflet iarna asta.”, a scris Oana Moșneagu în dreptul fotografiilor.

Te-ar putea interesa și: După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Cum va arăta nunta dintre cei doi

Cât despre nuntă, cei doi își doresc ceva mai restrâns decât evenimentele la care recurg, de regulă, vedetele de la noi din țară. Oana Moșneagu își dorește să fie relaxată în ziua cea mare, motiv pentru care are de gând să-și cumpere o rochie care să-i permită să se desfășoare cât mai bine și să-i permită să danseze.

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena.”, a declarat Oana Moșneagu în emisiunea Xtra Night Show.

VEZI și: Cristina Ciobănașu, declarații neașteptate cu privire la despărțirea de Vlad Gherman: „M-am simțit vinovată că nu mai vreau, mi-a luat foarte mulți ani”

Cine vor fi nașii cuplului

Nașii au fost și ei aleși deja de către cuplul care spune că cei doi sunt cei mai buni părinți spirituali care le-ar fi putut fi alături în continuare, pe parcursul vieții. Este vorba despre actrița Anca Sigartău, colegă de platou cu cei doi îndrăgostiți, și de soțul ei. Cei patru au o relație foarte bună, motiv pentru care nici decizia nu a fost una dificilă. 

„Nașii noștri vor fi Anca Sigartău și Dragoș, soțul ei. Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult. Nu avem nevoie de mai multe perechi de nași”, a spus Oana Moșneagu, conform a1.ro.

Citește și: Vlad Gherman face terapie de patru ani. Cum l-a ajutat psihologul: "Am problemele mele, fricile mele"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel