Oana Moșneagu și Vlad Gherman, gata să devină părinți. Actrița dă tot din casă: „Vlad își dorește foarte tare”
Data publicării:
Oana Moșneagu a vorbit despre dorința sa și al iubitului ei de a avea un copil. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu par că sunt mai pregătiți ca niciodată să întemeieze o adevărată familie. La câteva săptămâni de când îndrăgitul actor declara asumat faptul că urmează să-și ceară în căsătorie iubita, acum actrița este cea care face declarații explozive cu privire la relația lor. Așadar, se pare că cei doi își doresc mai mult ca oricând să devină părinți, fostul iubit al Cristinei Ciobănașu fiind cel care arde de nerăbdare să devină tată. 

„Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își dorește (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria.”, a declarat Oana Moșneagu la o emisiune.

Citește și: Recunoașteți personajul? Este o actriță îndrăgită de la noi din țară

Vlad Gherman plănuiește să o ceară în căsătorie pe actriță

Acum ceva timp, Vlad Gherman declara faptul că relația dintre el și partenera sa merge în direcția cea mai bună, motiv pentru care cei doi plănuiesc să ajungă curând în fața altarului. Cererea în căsătorie nu este o surpriză, spune actorul, care dezvăluie astfel faptul că iubita sa știe de acest lucru.

„Da, am în plan să o cer în căsătorie pe Oana. Ea oricum știe. Nu o să fie o chestie: da, vezi că mâine te cer, dar nici nu o să fie o chestie la care ea să nu se aștepte.

Da, e o chestie discutată și cu cât înaintăm în relația asta ne dăm seama că e din ce în ce mai bine. Am trecut de pragul acela, când treci de perioada honey moon (n.r. luna de miere) și așa, suntem din ce în ce mai bine și asta ne face pe amândoi să credem că e ce trebuie și că urmează și pasul ăla.

Vedem când, eu zic că există un time perfect pentru toate. Nu știu dacă anul acesta se va întâmpla,  o să vedem”, a declarat actorul pentru unica.ro.

VEZI și: Cum își petrec Vlad Gherman și Oana Moșneagu timpul liber: ”Începe de vineri toată situația asta nefastă”

Ce părere au părinții săi despre Oana Moșneagu

Când vine vorba de viitorii socri, Vlad Gherman spune că părinții săi o adoră pe actriță, ceea ce este un alt plus pentru relația lor. 

„Părinții s-au cunoscut foarte repede, s-au plăcut, a fost așa o chimie instantanee. Părinții mei o iubesc maximum pe Oana, părinții ei mă plac pe mine foarte tare, e foarte bine din punctul acesta de vedere”, a declarat actorul pentru aceeași sursă.

 

Vlad Gherman a fost destul de judecat de către fani, pentru că și-a refăcut viața atât de repede după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Cu toate acestea, actorul a declarat în repetate rânduri faptul că nu mai are niciun resentiment și că a trecut de ceva timp peste acea perioadă plină cu amintiri din viața lui. 

"Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm.", a spus Vlad Gherman pe instastory, în urmă cu mai mult timp.

Te-ar putea interesa și: Vlad Gherman, deranjat de gestul făcut de Cristina Ciobănașu: „M-a șocat. M-am simțit insultat”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casatorie  copil  familie  oana mosneagu  Vlad Gherman 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel