Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au ales nașii. Este vorba despre o actriță celebră și soțul ei: „Îi iubim foarte mult”
Data publicării:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman le-au dezvăluit fanilor săi ce nași au ales pentru cel mai fericit eveniment din viața lor.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt din ce în ce mai aproape de a face pasul cel mare. După ce și-a cerut iubita de soție în urmă cu câteva luni, cei doi nu au mai pierdut nicio clipă vremea și s-au apucat să pună lucrurile la punct, astfel încât totul să fie stabilit până anul viitor, când sunt pregătiți să spună „Da” în fața stării civile. Astfel, în tot acest proces de pregătire a fericitului eveniment, nașii au un rol foarte important, iar cei doi actori au decis deja numele celor care le vor fi părinți spirituali. Este vorba despre o colegă de breaslă de-a celor doi, care joacă alături de ei într-unul dintre cele mai cunoscute seriale românești de pe Antena 1, Lia.

„Nașii noștri vor fi Anca Sigartău și Dragoș, soțul ei. Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult. Nu avem nevoie de mai multe perechi de nași”, a spus Oana Moșneagu, conform a1.ro.

Citește și: Cristina Ciobănașu, declarații neașteptate cu privire la despărțirea de Vlad Gherman: „M-am simțit vinovată că nu mai vreau, mi-a luat foarte mulți ani”

Nu își doresc o nuntă numeroasă

Chiar dacă multe vedete aleg să-și facă nunți uriașe, cât mai fastuoase, Oana Moșneagu spune că ei doi se gândesc să facă un eveniment restrâns, care să nu depășească 100 de participanți. Mai mult, nici rochia de mireasă nu va fi una tradițională, spune actrița, care-și dorește să se simtă cât mai bine în cel mai important eveniment din viața sa.

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena.”, a declarat Oana Moșneagu în emisiunea Xtra Night Show.

VEZI și: Vlad Gherman, adevăratul motiv al despărțirii de Cristina Ciobănașu: „Pentru mine a fost un șoc. Am crezut că e o chestie de moment și că o să își dea seama că poate nu e ...”

Cum a reacționat Oana Moșneagu, după ce a fost cerută de soție

Chiar dacă cei doi își făceau din urmă cu mai mult timp planuri mari de viitor, întrucât relația lor a evoluat extrem de armonios și de natural, actrița nu se aștepta să fie cerută în acel moment sau chiar atât de curând. Totul s-a întâmplat pe scena teatrului, când publicul a putut să asiste la unul dintre cele mai frumoase momente din viața de cuplu a celor doi. Cei doi s-au întâlnit tot pe platourile de filmare, iar la ceva timp după ce Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus „adio”, după ani de zile de relație, aceștia au ales să-și dea o șansă.

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru.
Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie. Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim. Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi.”,a  fost mesajul actriței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: nasi  nunta  oana mosneagu  Vlad Gherman 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel