Oana Radu, pe mâna medicilor din Paris. Ce s-a întâmplat cu artista: „Trebuie să aflăm de unde vine chestia asta”
Data publicării:
Oana Radu a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor din Paris. 

Oana Radu a povestit că a ajuns pe mâna medicilor din Paris, după ce s-a confruntat cu niște probleme de sănătate și, și-a pierdut vocea. Artista a mărturisit că și-a făcut mai multe investigații medicale în România, însă nu i-au găsit nimic. Mai mult decât atât, medicii i-au spus că nu are probleme cu corzile vocale și nici cu gâtul.

”Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta”, a spus ea pe Instagram.

Oana Radu: ”Nu mai pot”

Oana Radu a declarat că se confruntă cu această problemă de mai bine de patru ani. Deși a încercat să renunțe la alimentele și băuturile care i-au putea afecta și mai rău gâtul, în continuare problema persistă. Vedeta speră să rezolve cât mai repede această problemă, mai ales că îi afectează destul de mult viața profesională. 

”De vreo patru ani durează fenomenul, aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, m-am lăsat și de fumat, dar în perioada aia eram și mai răgușită și în general nu fac chestii care să îmi dăuneze: nu mănânc biscuiți, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte acidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, a mai spus ea.

Oana Radu a trecut prin clipe cumplite

Oana Radu a trecut prin momente tensionate în Bruxelles, acolo unde avea de susținut un concert. Artista și soțul ei au plecat din aeroport extrem de obosiți, îndreptându-se spre hotelul unde erau cazați. Însă, înainte să ajungă în cameră, li s-a întâmplat un incident. Ușa liftului în care erau s-a blocat, fapt pentru care cei doi au așteptat să vină ajutoarele.

"N-am apucat să vă spun că am aterizat, pentru că am rămas blocați într-un lift. Acum vine salvarea, sperăm... Nu sunt speriată deloc, mi-e foame și somn. Vin să ne salveze și o să avem libertate... dar deocamdată pare că nu e cu succes. ", a spus Oana Radu, pe instastory.

"Cum să fii speriată cu mine? Păi dacă îi dau un brânci sare ușa, dar ne facem de râs pe-aici. Nu mă provoca...", a adăugat soțul artistei.

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: medici  oana radu  paris 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel