Oana Radu a trecut prin clipe cumplite: Acum vine salvarea, sperăm...
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Radu le-a povestit fanilor, prin ce a trecut când a ajuns în Bruxelles.

Oana Radu a trecut prin momente tensionate în Bruxelles, acolo unde avea de susținut un concert. Artista și soțul ei au plecat din aeroport extrem de obosiți, îndreptându-se spre hotelul unde erau cazați. Însă, înainte să ajungă în cameră, li s-a întâmplat un incident. Ușa liftului în care erau s-a blocat, fapt pentru care cei doi au așteptat să vină ajutoarele.

"N-am apucat să vă spun că am aterizat, pentru că am rămas blocați într-un lift. Acum vine salvarea, sperăm... Nu sunt speriată deloc, mi-e foame și somn. Vin să ne salveze și o să avem libertate... dar deocamdată pare că nu e cu succes. ", a spus Oana Radu, pe instastory.

"Cum să fii speriată cu mine? Păi dacă îi dau un brânci sare ușa, dar ne facem de râs pe-aici. Nu mă provoca...", a adăugat soțul artistei.

Oana Radu NU își dorește copii

Chiar dacă se apropie ușor de vârsta de 30 de ani, artista a declarat faptul că nu vrea copii. Mai mult, s-a arătat a fi destul de deranjată de această întrebare.

„Mie întrebările astea cu îți dorești copii, vrei să te căsătorești, vrei să nu știu ce, nu îmi plac. Momentan nu vreau copii, pentru că am 28 de ani și consider că sunt mult prea imatură pentru a avea grijă de un copil. Plus că fac foarte multe lucruri și nu știu dacă aș putea să renunț la toate lucrurile pe care le fac. N-aș ști să îți spun cum pot să gestionez situația”, a declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”, relatează WOWbiz.ro.

Oana Radu, din nou la dietă

Chiar dacă în preajma sărbătorilor, vedeta recunoaște faptul că a acumulat câteva kilograme în plus, motivația a ajutat-o să scape repede de ele.

„M-am reapucat de dietă, deși în toată perioada de sărbători aș putea să zic că am ținut dietă, dar nu este adevărat. Am cântat de Crăciun și Revelion în Londra, acolo sunt bunătăți la tot pas. Am pus câteva kilograme.Am un sentiment de vinovăție, când intru în sală mi se pare că sunt cea mai grasă. Este un sentiment normal, dar trebuie să trecem la acțiune. Am pus vreo 5 kilograme, cred că le dau jos în vreo două săptămâni.

La micul dejun am mâncat banane, la prânz o supiță. Da, mai mănânc, normal. Nu știu ce mănânc diseară, cred că tot supiță. Soțul meu este calculat, nu s-a îngrășat. Unii arată bine, restul, ca mine, se mai pufoșesc. În perioada în care am avut cea mai bună greutate, adică 57, atunci m-am simțit cel mai bine, în octombrie, noiembrie. Revenim la ea.”, a spus Oana Radu, la Vorbește lumea.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: blocata  dietă  incident  iubit  lift  oana radu  relatie  salvare  sot 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel