Oana Radu, despre lupta cu kilogramele: „Când eram cea mai slabă, mă vedeam oribilă”
Data publicării:
Oana Radu a vorbit despre lupta cu kilogramele, dar și despre cum slăbitul nu i-a adus fericirea și împlinirea pe care credea că le va obține odată cu silueta mult visată. 

Invitată la podcastul Ilincăi Vandici, Oana Radu a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu kilogramele în plus. Cântăreața a mărturisit că deși credea că se va simți extraordinar dacă va slăbi, în momentul în care a ajuns la fizicul pe care și-l dorea nu se vedea deloc frumoasă, așa cum se aștepta. Mai mult decât atât, vedeta recunoaște că acum, când a acumulat câteva kilograme în plus, se simte mult mai împlinită și mai fericită, acest lucru datorându-se și oamenilor din jurul ei care nu i-au cerut niciodată să se schimbe. Deși și-a dorit să slăbească, Oana Radu a declarat că a vrut să facă acest lucru și pentru a fi pe placul fostului ei soț care avea niște standarde foarte bine stabilite legate de felul în care vrea ca partenera lui să arate.

„Când eram cea mai slabă, eu mă vedeam oribilă”

„Când eram cea mai slabă din viața mea, eu mă vedeam oribilă. Și acum am cu 15 kilograme în plus și mă simt cea mai sexy din viața mea. Pentru că în jurul meu erau oameni care mă vedeau sexy și mă făceau să cred că sunt așa. Mă făceau să mă văd exact așa cum sunt. E foarte important ca oamenii pe care îi ai în jurul tău să nu încerce să te schimbe. Eu mi-am dorit foarte mult să slăbesc, dar am făcut-o tot ca el să mă placă. Societatea e ipocrită. Eu dacă te pun pe tine, ca prezentator, lângă un alt prezentator la fel de bun ca tine, doar că gras, pe cine crezi că vizual vom alege? Ochiul te va vrea pe tine, vizual alegem frumosul. Trăim într-o țară și într-o societate care ne-a învățat că să fii gras înseamnă că ești diferit. Noi nu suntem ca în străinătate, noi suntem învățați să judecăm. Mă simt perfect în forma asta, nu vreau să fiu încadrată în niciun tipar. Mai am de lucru puțin. M-am îngrășat după divorț, dar a fost o îngrășare intenționată”, a declarat Oana Radu.

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

„Nu am pierdut lupta cu kilogramele”

Oana Radu a povestit și o întâmplare din copilărie care a avut, până la urmă, un final fericit pentru că a condus-o spre marea ei pasiune, muzica. În adolescență, artista a mers la cursuri de balet, dar avea câteva probleme din cauza kilogramelor în plus. Echipamentul necesar nu îi era potrivit și nu înțelegea de ce nu are un partener, ca restul colegelor sale. Mai târziu, după ce mama sa a avut o discuție cu profesoara de balet, au ales să nu mai urmeze aceste lecții și s-a concentrat doar pe muzică. Deși primește multe comentarii răutăcioase pe rețelele sociale, Oana Radu nu consideră că a pierdut lupta cu kilogramele, mai ales că a reușit să slăbească foarte mult în trecut și a ajuns la silueta pe care a visat-o întotdeauna. 

„Baletul a fost o etapă foarte frumoasă din viața mea. Aveam nevoie de tutu și de multe ori mami cumpăra două ca să le unească pentru că nu mă cuprindea niciunul. Dresurile erau complicate, trebuia să îmi cumpăr de la adulți. Ajungeam la ora de balet și nu înțelegeam de ce nu am niciun partener. Trebuia să fii ridicat în aer și nu mă putea ridica niciun băiat. Într-o zi, vorbea cu mama și i-a spus: „Doamnă, de ce o aduceți aici, care e scopul?” Și mami i-a zis: „Păi ca să facă și ea mișcare, că uitați, este cam grăsuță”. Și femeia a încercat să îi spună frumos că nu am înclinație. În paralel deja începusem orele de canto și muzică ușoara și acolo mi-am găsit locul. Acolo nu mă întreba nimeni de unde am blugii, dacă sunt XXL. Foarte mulți dintre cei care îmi scriu nu ar trebui să aibă acces la telefon. Nu am pierdut lupta cu kilogramele. Eu am avut 120 de kilograme și nu o să mai ajung niciodată acolo. Îmi place foarte mult forma mea de acum, minus 5-6 kilograme maximum”, a adăugat Oana Radu, în cadrul podcastului „TeAscult”, al Ilincăi Vandici.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel