Oana Radu i-a cerut mamei ei să vândă apartamentul pentru a-și putea tăia stomacul: „Era singura șansă de a slăbi”. Cum a reacționat la rugămințile fiicei sale
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Radu a fost invitată în podcastul „Gând la Gând cu Teo”, unde a vorbit despre momentul în care i-a cerut mamei sale să vândă apartamentul în care locuia pentru a-și putea tăia stomacul.

Oana Radu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului a suferit o transformare spectaculoasă. Ea a reușit să slăbească peste 100 de kilograme prin numeroase diete, sport și mers la sală.

Artista s-a confruntat cu kilogramele în plus de mică și din acest motiv, la vârsta de 18 ani, a vrut să-și taie stomacul. Pentru a se putea opera, Oana Radu a cerut ajutor financiar din partea mamei și bunicii sale. Neavând o sumă atât de mare, cântăreața le-a cerut acestora să vândă apartamentul în care locuiau.

„Am acuzat-o că nu a avut suficienți bani”

Oana Radu a fost crescută doar de mama și bunica sa, tatăl său părăsind familia atunci când ea avea doar 3 săptămâni. Astfel, mama sa era principala sursă de venit. Din cauza lipsurilor financiare, Oana Radu și-a acuzat mama că nu avea suficienți bani, comparativ cu familiile celorlalți colegi.

„Am acuzat-o că nu a avut suficienți bani, dar, ca să nu se înțeleagă greșit, o acuzam pentru că eram într-o școală în care toți copiii aveau bani, toți copiii mergeau în excursii. Nu-mi lipseau hainele, nu-mi lipsea hrana, nu am fost chiar atât de amărâți, dar o acuzam pentru că erau anumite lucruri esențiale pe care mi le doream, pentru că eu visam la o carieră. Mama nu le putea avea și nu mă putea susține mai departe.

O să zic o chestie în premieră, nu știu dacă am mai zis-o vreodată. La un moment dat, nu știu dacă eram clasa a XII-a, eram foarte grasă. Eram o fire mișto și toată lumea mă accepta așa cum eram. Eram autoironică, făceam glume cu toată lumea, nu prea aveam parte de bullying, slavă Domnului. Eram cam greu de atins. M-am hotărât la un moment dat să-mi tai stomacul”, a mărturisit Oana Radu în podcastulul „Gând la Gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Ce relație au Oana Radu și Doddy. În timpul căsătoriei cu Cătălin Dobrescu, artista mergea pe ascuns la el acasă: „Mințeam că sunt la studio”

Oana Radu i-a cerut mamei ei să vândă apartamentul pentru a-și putea tăia stomacul: „Era singura șansă de a slăbi”. Cum a reacționat la rugămințile fiicei sale

Astfel, la vârsta de 18 ani, Oana Radu le-a cerut mamei și bunicii sale să vândă apartamentul în care locuiau pentru a-și face operația de micșorare de stomac. Răspunsul a fost însă unul dur și tranșant pentru artistă: „Nu!”. 

„M-am gândit  că ar trebui să îmi tai stomacul. Atunci era singura mea șansă de a slăbi. Toți cred că eu mi-am tăiat stomacul, ceea ce nu s-a întâmplat. Singura șansă ca eu să-mi pot tăia stomacul ar fi fost ca mama și bunica să-și vândă apartamentul. Le-am cerut chestia asta și nu au vrut. Le-am judecat foarte mult timp decizia. Le-am spus că dacă mă ajută să slăbesc, pe mine nu o să mă oprească nimic să ajung unde îmi doresc. Le-am rugat să-și vândă casa. Răspunsul lor a fost unul destul de rapid, tranșant și radical «Nu!».

Cu mintea mea de acum aș fi zis probabil la fel, pentru că nu-ți garantează nimic succesul și nu prea poți să te lași în bătaia vântului fără niciun acoperiș deasupra casei. După ce muncești o viață de om să nu mai ai unde să locuiești. Acum nu le judec, dar atunci le-am judecat o bună perioadă de timp. Treaba asta m-a și ambiționat pentru că ulterior am și slăbit”, a mai spus Oana Radu în podcastulul „Gând la Gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Oana Lis, îngenuncheată de durere. Viorel Lis nu se mai poate deplasa: „Sunt praf din toate punctele de vedere”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 6 - 12 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel