Oana Radu radiază de fericire. Cântăreața a făcut mai multe dezvăluiri despre noua sa relație: „Cred cu tărie că a fost ceva predestinat”
Data publicării:
Oana Radu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Cântăreața este îndrăgostită până peste cap și simte, în sfârșit, că este iubită și apreciată cu adevărat.

Oana Radu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Artista se bucură de succes atât în carieră, cât și în viața personală. După divorțul de antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, ea a reușit să găsească fericirea într-o nouă relație. De câteva luni, Oana trăiește o poveste de dragoste alături de un coleg de breaslă care a reușit să o facă foarte fericită și să îi readucă zâmbetul pe buze. 

Într-un interviu pentru emisiunea „Follow us!”, Oana Radu a făcut mai multe dezvăluiri despre noua sa relație. Cântăreața a mărturisit că este foarte fericită și că pentru prima oară se simte frumoasă și apreciată cu adevărat. De asemenea, vedeta a spus că ea și iubitul ei s-au mutat împreună. Artista a declarat că atunci când întâlnești persoana cu care îți este menit să fii, vei ști și vei simți că este cu totul diferit față de alte relații. Ea a precizat că are parte de sprijin așa cum nu a mai avut niciodată, dar și de iubire necondiționată, fără să simtă niciun fel de presiune din partea partenerului. 

Mai mult decât atât, artista a recunoscut că ea și actualul ei iubit se cunosc de foarte mult timp și au fost prieteni înainte de a începe o relație. Oana Radu a mărturisit că acest aspect i-a ajutat pentru că au putut trece mai ușor peste perioada de cunoaștere. În plus, ea a spus că tot ceea ce au trăit a fost o poveste ca desprinsă din filme, fiind convinsă că iubirea lor este predestinată. Mai mult decât atât, cântăreața a învățat, în sfârșit, să se iubească și să se accepte așa cum este, fără a se mai critica și judeca pentru greșelile făcute.

Te-ar putea interesa și: CRBL s-a decis să apeleze la medicul estetician. Artistul își face prima intervenție la 46 de ani: „Este începutul unui nou capitol”

„Cred cu tărie că a fost ceva predestinat”

„Este cineva și sunt foarte fericită pentru perioada pe care o trăiesc și pentru felul în care mă simt. Pentru că mă simt frumoasă pentru prima oară în viața mea. Și el a cântat, este cântăreț. Locuim împreună în aceeași casă. (...) Eu o să zic atât, în viață știi cum e, când te arzi trebuie să sufli și în iaurt după aceea. Cred că toți avem doza asta de precauție orice am face. Clar nu o să mai repet greșelile pe care le-am făcut, dar ceea ce vreau să spun este că atunci când o să îl întâlnești pe acela, o să simți. Se simte total diferit față de ce am trăit până acum.

Am un suport pe care nu l-am avut niciodată, am o iubire necondiționată pe care nu am avut-o niciodată, nu simt presiune în niciun fel, nu simt că se profită de mine în niciun fel. E cel mai bun lucru să fi fost prieteni înainte pentru că sari cumva peste perioada asta de cunoaștere, în care cumva oamenii se prefac. (...) Mă știu cu omul ăsta de foarte mult timp, nu am avut nicio legătură de tip amoros niciodată, eram doar amici. Nu știam de fapt că noi ne căutăm unul pe celălalt. Chiar a fost o poveste minunată și cred cu tărie că a fost ceva predestinat. Am învățat să mă apreciez foarte mult și să mă iubesc”, a declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii „Follow us!”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”




pixel