Oana Radu, recunoscătoare soțului că a ajutat-o să dea jos 44 de kilograme: ''Este cicălitor, dar a muncit mult cu mine''
Data publicării:
Oana Radu a slăbit spectaculos cu ajutorul  soțului ei.  Artista îi este recunoscătoare pentru că a ajutat-o să dea jos 44 de kilograme.

Oana Radu a reușit să slăbească uimitor ajungând de la 104 kilograme la 60. Artista este mai fericită ca niciodată deoarece a ajuns la greutatea mult dorită, însă până aici a fost un drum lung și greu,  iar soțul său știe cel mai bine, pentru că el i-a fost alături în tot acest proces dificil.

Invitată în platoul emisiunii Star Matinal, Oana Radu a mărturisit că  i-a fost destul de greu să scape de kilogramele în plus, mai ales că soțul ei a fost extrem de exigent cu ea. De asemenea, Oana Radu a precizat că este fericită că e mai slabă cu 44 de kilogram, însă,  își dorește enorm să mai dea jos încă cinci kilograme.

''Sunt în cea mai bună formă a mea. Soțul meu mă ajută, săracul de el, câtodată îmi dau seama că este un erou. Eu fac curățenie, iar soțul meu gătește. Ca defect, el este cicălitor, care include următoarele substraturi: stresant, vrea să fac totul bine, vrea să fiu serioasă cu oamenii, să-mi țin cuvântul, să fie ordine în casă, îmi spune să nu mai râd tare. Dar în dimineața aceasta mi-a făcut un compliment.

Mi-a spus, în sfârșit, arăți cel mai bine din viața ta. El a muncit foarte mult cu mine, pentru că eu mâncam pe furiș. El mă antrenează, mă ajută. Am dat jos de la 104 la 60 de kilograme și mă mențin între 60 și 62. Ar fi 44 de kilograme. Mai vreau să slăbesc până la 55 de kilograme. El mă susține în tot ceea ce vreau să fac. El mi-a zis așa: tu o să fii mulțumită de forma ta, în momentul în care vei posta poze cu tine întreagă, o să apari la televizor fără chestii lungi. De vreo lună îmi place de mine'', a spus Oana Radu la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: kilograme  oana radu  sot  vedete 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel