Oana Roman, replică DURĂ după comentariile făcute de Iulia Albu la adresa ei. Ce a transmis vedeta: „Nici nu te încadrezi în bunul simț”
Data publicării:
Oana Roman a avut o replică dură la adresa Iuliei Albu, după ce criticul de modă a făcut căteva comentarii legate de ținutele vedetei. 

Oana Roman nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce Iulia Albu i-a criticat ținutele. Soția lui Marius Elisei este de părere că meseria de comentator a Iuliei Albu i se pare „ciudată” și că pentru ea este mai important bunul simț decât bunul gust. 

Oana Roman, atac la adresa Iuliei Albu

Vedeta a publicat mai multe stories pe pagina sa de Instagram, acolo unde a mărturisit că bunul gust nu este universal și nu ar trebui să fie implicat când se dă verdictul despre alte persoane. 

„Mi se pare o meserie cel puțin ciudată. Bunul gust este un lucru absolut subiectiv, ceea ce mie mi se pare de bun gust, poate altora li se pare de prost gust, nu e universal valabil.

Nu cred că e valabil să invocăm bunul gust pentru a da verdicte despre alții. În schimb, bunul simț e universal valabil, e o normă pentru toată lumea”, a spus Oana Roman.

Oana Roman: „Nici nu te încadrezi în bunul simț”

În continuare, Oana Roman a spus că persoanele care îi comentează pe alții folosindu-se de o poziție de „falsă superioritate” nu au bun gust.

„Eu prefer să fiu pentru unii de prost gust și să rămân de bun simț pentru mine și pentru alții. Pentru toți ar trebui să conteze mai mult bunul simț decât bunul gust. Când comentezi pe alții de pe o poziție de falsă superioritate, nici nu te încadrezi în bunul simț pentru că te preocupă mai mult cancanurile. Prefer să fiu de bun simț decât să fiu considerată de bun gust de unii care nu contează”, a mai spus aceasta.

 

Iulia Albu, în război cu Alex Velea

Iulia Albu și Alex Velea se află într-un scandal de mari proporții. În urmă cu câteva zile, în cadrul unei rubrici TV,criticul de modă a spus despre Alex Velea că are lanț de manelist și i-a dat nota trei pentru vestimentație. Ulterior, artistul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care a jignit-o pe Iulia Albu. Subiectul a fost deschis și de Radu Țibulcă, care a adus-o inițial în discuție pe Dana Budeanu.

„Mi-a zis Dana Budeanu că sunt fătălău. Mi-a dat și block, așa că pot să zic orice de ea. Dar Iulia Albu a zis că sunt mișto.”, a spus gazda podcastului.

„Nu cred că te știa. Dacă știa cu ce te ocupi, probabil nu zicea asta. La mișto ți-a zis. Mie Iulia Albu mi-a zis că sunt cocalar. Mi-a dat 0 la purtare.”, a explicat Alex Velea.

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Iulia Albu  Oana Roman  replica 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”




pixel