Oana Roman a dat anunț matrimonial pe Facebook: „Divorțată după un mariaj mega toxic”. Ce caută de la viitorul partener
Data publicării:
Oana Roman nu mai vrea să fie o femeie singură! După divorțul tumultos pe care l-a avut cu Marius Elisei, vedeta este pregătită să intre într-o nouă relație, motiv pentru care a dat anunț pe Facebook. Fiica lui Petre Roman a spus și ce caută de la viitorul iubit.  

Oana Roman și Marius Elisei au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost împreună zece ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță, pe nume Isabela. Cu toate acestea, anul trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au decis să se despartă și să meargă pe drumuri separate.

Dacă fostul soț al vedetei și-a găsit liniștea în brațele altei femei, Oana Roman ales să-și dedice timpul fetiței sale. Acum, se pare, că fiica lui Petre Roman nu mai vrea să fie singură și își caută și ea un partener care să-i fie alături, motiv pentru care s-a decis să pună anunț pe Facebook.

Oana Roman a dat anunț matrimonial pe Facebook: „Divorțată după un mariaj mega toxic”. Ce caută de la viitorul partener

Oana Roman vrea să pună punct statutului de femeie singură și e pregătită să iubească din nou. Vedeta a scris într-un grup format din aproape 60.000 de membri ce caută de la viitorul iubit. După ce s-a prezentat, fiica lui Petre Roman a mărturisit că își dorește lângă ea un bărbat care să-i ofere liniște și sentimentul că cineva o protejează, atât pe ea, cât și pe cele două suflete ce le am în grijă, fiica sa și cățelul. Mai mult, ea a precizat că îi place foarte mult să călătorească, iar printre destinațiile preferate se află Franța și Coasta de Azur. 

„Dacă e bal, bal să fie! Rog seriozitate 48. Berbec. Copil – fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan.

Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine şi cele două suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut. Vă rog eu nu mă dați la ziar cu postarea asta. Na, că am făcut-o și pe asta”, a transmis Oana Roman în anunțul postat în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Connect-R nu s-a mai abținut, după ce Oana Roman a vorbit despre ținuta sa: „Exprimarea nu a fost cea mai fericită”

Oana Roman, despre greșeala pe care o fac majoritatea cuplurilor într-o relație

Oana Roman a vorbit în cadrul unei emisiuni despre greșelile pe care le fac oamenii într-o relație. Ea a spus că atunci când avem așteptări prea mari de la partenerul de viață este total greșit, iar sarcinile nu trebuie atribuite doar celui de lângă noi. De asemenea, ea spus nicio femeie nu trebuie să să trăiască în abuz.

„Când iubim pe cineva, căutăm să fim bine împreună, nu că eu îți dau ție și tu mie. Ne pierdem în iubire, în momentul în care împărțim chestii prost, când așteptăm ca ăla spele vasele, să strângă rufele, să facă cumpărăturile și ne certăm din lucruri care nu mai au legătură cu iubirea, despre asta e vorba. Iubirea e să ne acceptăm fiecare cum suntem, oamenii se pierd. Au senzația că dacă e iubitul meu, soțul meu, trebuie să facă, nu, nu trebuie să facă. De ce trebuie să-ți dea? Nu trebuie să-ți dea nimic. Dacă există sentimente și iubire, le simți. Sunt oameni care ajung la nivelul ăsta. Ești într-o relație în momentul în care ești în imposibilitatea de a trăi în iubire, când trăiești în lipsă de iubire sau în abuz. Eu sunt convinsă că din păcate 80% din femeile din România trăiesc din abuz sub o formă sau alta, aia nu-i iubire. Nu trebuie să accepți nimic, să stai în neiubire pentru nimeni”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri




pixel