Oana Roman a fost infectată cu COVID-19. Cum se simte vedeta acum: Am luat tratament încă din prima zi
Data publicării:
Oana Roman le-a dezvăluit fanilor că a fost infectată cu virusul SARS-COV2.

Oana Roman a trecut prin momente grele zilele trecute. Vedeta a fost infectată cu COVID-19, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare. Soția lui Marius Elisei  a aflat că a fost infectată cu virusul SARS-Cov2 vineri dimineață, când testul rapid a ieșit pozitiv. Ulterior, vedeta s-a autoizolat și a decis să nu spună nimănui despre starea ei de sănătate pentru a nu-și panica familia. 

Acum, Oana Roman a decis să împărtășească acest lucru cu fanii săi, pe rețelele de socializare. După cinci zile de când a aflat că este infectată cu virusul Sars-Cov2, vedeta și-a făcut un test rapid, care a ieșit negativ, astfel că a iesit din carantină.

"Miercurea trecută v-am spus că deodată m-am simțit rău și de atunci nu am mai apărut pe story. Vineri dimineață a ieșit testul negativ dar eu deja mă izolasem acasă încă de miercuri. Am luat tratament încă din prima zi și am avut o formă ușoară. Azi testul a ieșit negativ și au trecut 5 zile de carantină, iar mâine sunt 7 de când stau cuminte acasă. Am reușit să fentez boala 2 ani dar până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor. (..).", a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman, dezamăgită de mediul online

Dezamăgită de postările din mediul online vis-a-vis de situația din Ucraina, Oana Roman a făcut mai multe insta story-uri, prin care își îndeamnă urmăritorii să rămână solidari. Vedeta e dezamăgită de poporul român, care nu poate face bine, fără să-l strice, mai apoi.

"Zilele astea am stat și am urmărit din afară cum arată online-ul în România... Câteodată, sau poate mereu, trebuie să te detașezi ca să poți vedea cu un ochi obiectiv. Cât ești implicat acolo, nu vezi nimic din ansamblu. Spuneam acum câteva zile că momentele de răscruce scot ce e mai bun din oameni, dar și ce e mai rău. Am avut dreptate. Pe lângă solidaritatea și iubirea.. A ieșit la iveală și ura, și răutatea, și impostura, și profitorii și scepticii, și incultura și manipularea.

Pentru că e cumva în ADN-ul nostru să începem foarte repede să stricăm ce e bun. Se întâmplă asta invariabil de-a lungul întregii noastre istorii. E ceva în mentalul nostru colectiv, care provoacă repede o ruptură... și scoate la iveală impostura și setea de a încerca să dărâmăm binele... Reușim să cădem în extreme de ambele părți. Și e atât de dăunător", a scris vedeta pe instagram.

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: coronavirus  covid-19  Oana Roman  sănătate 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel