Mioara Roman, lecție pentru Oana Roman. Ce sfat i-a dat vedetei, în mijlocul despărțirii de Marius Elisei: „Nu am dreptul să fac asta"
Data publicării:
Se pare că pentru Oana Roman lucrurile nu arată tocmai grozav, în ultima vreme. Relația tensionată cu soțul ei, mama bolnavă și discuțiile cu sora sunt doar câteva dintre elementele neplăcute din viața acesteia. Fire ambițioasă și luptătoare de fel, Oana a făcut tot posibilul să își apere mariajul, chiar dacă lucrurile spuse în online, de către ambii parteneri, nu au fost cele mai blânde.

Felul în care s-au precipitat evenimentele în ultimul an, pentru fiica lui Petre Roman, au pus-o pe aceasta într-o poziție destul de dificilă, reușind cu greu să gestioneze atât destrămarea căsniciei ei, cât și boala cumplită de care suferă mama sa.

Cronica unei despărțiri anunțate 

Oana Roman a prevăzut destrămarea căsniciei sale, înainte încă de a se întâmpla, dar factorul declanșator avea să vină mai târziu, când vedetă a simțit că nu mai poate duce această relație, așa cum avea să declare chiar ea, la XNS:

„Îmi doream să se întâmple de mult, venirea puilor a adăugat un stres. Eu nu mi-am dorit ca Luna să facă pui, normal era responsabilitatea lui, nu și-a dus-o până la capăt. Situația trebuia să se întâmple de mult. Ideea este că nu vreau să intru prea mult în detalii. Am făcut și o declarație pe Instagram unde am zis că e gata, dacă se consideră că am exagerat, îmi cer scuze, hai să punem punct, să nu ne mai acuzăm. El a ieșit în public și a zis niște cuvinte urâte. Eu am încercat să mă abțin, mulți prieteni m-au întrebat cum m-am abținut. Au fost niște jigniri urâte”,  declara aceasta, la vremea respectivă.

După această hotărâre a Oanei, avea să înceapă un adevărat război mediatic, între cei doi, aruncându-și care mai de care acuze și jigniri mai grave. Marius Elisei, la rândul sau, nu dorea să se lase mai prejos și avea să îi arunce Oanei, în față printre altele, că aceasta a devenit  mama doar datorită lui.

Vedeta, însă, odată cu trecerea timpului avea să găsească tăria să îl ierte pe tatăl fetiței sale și să îl scuze chiar ea, declarându-și public  dorința de a face pace cu el:

”A fi mamă este un dar de la Dumnezeu. Eu cred că a spus lucrurile alea de nervi și cred că îi pare rău, dar niciodată nu-și va cere scuze. Eu sunt cum o fi, lăsăm așa. Trebuie ca Iza să fie protejată, punct. Trebuie ca ea să aibă o relație bună cu el, să se vadă, să iasă cu el, să petreacă timp. Ea a crescut lângă noi, amândoi și în continuare trebuie să se întâmple la fel. Eu sunt dispusă să las de la mine foarte mult, ca acest copil să fie echilibrat”, avea să declare vedeta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Se face primăvară cu o floare? 

Între timp, se pare că lucrurile s-au mai domolit  și Marius Elisei a perceput mesajul de pace lansat de Oana, acesta căutând-o pe soția sa de 8 Martie, cu gânduri pașnice și gesturi  frumoase.

”A sunat să ne întrebe unde suntem, că ar vrea să ne dea niște flori, cred. Eu nu am avut timp nici să respir azi, așa că i-am zis că îmi pare foarte rău, dar eu am programul foarte bine organizat, termin pe la zece, nu știu ce să zic,” declara vedeta, pentru Antena Stars.

"Mama întotdeauna mi-a spus: nu pot să decid pentru tine"

Prezentă, de curând, la un eveniment monden, Oana Roman a dezvăluit  și care este poziția mamei sale vis-a-vis de situația complicată, prin care trece fiica ei. 

"La noi nu există asta cu mama care să se bage în viața copiilor. La noi nu a existat niciodată chestia asta. Mama întotdeauna mi-a spus: nu pot să decid pentru tine, nu pot să îți influențez deciziile, pot doar să îți răspund la niște întrebări dacă vii să mi le pui, îți dau un sfat dacă vii să mi-l ceri, altfel sub nicio formă și dacă tu ești fericită eu sunt fericită pentru tine, dar eu nu mă bag în viața ta, pentru că nu am dreptul să fac asta.

Noi așa am fost crescute. Ea m-a mai întrebat cum e, ce se întâmplă, ești ok. I-am spus că eu sunt foarte ok, iar a zis că dacă eu sunt ok, atunci asta e important", a declarat vedeta, conform Wowbiz.

Tot cu această ocazie, fiica Mioarei Roman a povestit și ce se mai întâmplă cu mama sa și cu starea de sănătate a acesteia.

"Am fost la mama, i-am dus flori, cadouri. Fusese la ora de kinetoterapie, am stat puțin de vorbă. Am vrut să ieșim în curte, dar mi-a zis că e obosită. Pentru ea ora aia de gimnastică și kineto e destul de solicitantă și a rămas că ieșim la plimbare data viitoare. Acolo unde este ea au vreo trei hectare de curte, un lac, pădure, bănci, este absolut superb. Pentru că s-a încălzit, o să ieșim în curte să ne plimbăm și să bem o cafea. Eu tot timpul mă duc, mă văd cu ea mai des decât mă vedeam când stătea la casa ei și eu la casa mea, dar și atunci când stătea cu noi, pentru că eu plecând dimineața și venind seara, erau zile în care nu mă întâlneam cu ea. Acum, cumva, o văd mai constant. Nu există să nu mă duc să nu îi duc o floare, fructe. Ea acolo are tot ce vrei. E o doamnă acolo care face plăcinte, tot felul de bunătăți în fiecare zi și câteodată îmi vine o poftă și mă duc de drag să mănânc și eu o plăcintă caldă, cum mănâncă mama în fiecare zi. Chiar are tot ce îi trebuie acolo. Au un salon super frumos de manichiură, pedichiură, coafor, au și cafenea, bibliotecă, cinema, tot ce îți poți imagina," a povestit Oana Roman, conform aceleiași surse.

 

 


Autorul articolului: Cristina Nacar
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casnicie  Marius Elisei  mioara roman  Oana Roman 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel