Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”
Data publicării:
Oana Roman a fost criticată dur pe rețelele de socializare. Vedeta nu s-a abținut și i-a pus la punct pe cei care i-au adresat cuvinte urâte. 

Oana Roman a fost criticată de către internauți, după ce a postat un videoclip în care prezenta ce haine vintage și-a luat și prețul acestora. Vedeta a mers la un târg din București, de unde și-a achiziționat mai multe haine și perechi de încălțăminte. Oamenii nu au stat pe gânduri și au pus-o la punct atunci când au văzut postarea vedetei.

Fiica lui Petre Roman a postat un videoclip pe rețelele sociale în care le-a arătat urmăritorilor săi ce și-a cumpărat, dar și cât a costat fiecare produs. Ea a plătit 600 de lei pentru un palton de lână, 500 de lei pentru o pereche de ghete, 100 de lei pentru un pulover din cașmir și 450 de lei pentru alte ghete. De asemenea, și-a mai cumpărat și o vestă de lână și o pereche de balerini.

„Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Imediat după ce au văzut postarea vedetei, internauții au reacționat. Oana Roman nu a stat pe gânduri și a decis să le răspundă tuturor răutăcioșilor, postând un videoclip în secțiunea de InstaStory. Se pare că vedeta a fost criticată pentru că a achiziționat haine second-hand, deși are o stare materială bună.

Aceasta le-a adresat mai multe întrebări urmăritorilor și a ținut să precizeze că unii dintre aceștia sunt cu adevărat ipocriți pentru că au acuzat-o că a cumpărat haine deja purtate de altcineva. Oana Roman i-a pus la punct pe cârcotași și a evidențiat faptul că nu este o rușine să achiziționezi piese la mâna a doua, mai ales că unele dintre ele pot fi cu adevărat valoroase.

„Și ca să se încheie subiectul cu vintage și second-hand, sunteți atât de ipocrite și de penibile. Voi nu purtați hainele altora, dar nu ați făcut schimb de haine cu prietenele niciodată, nu? Dar mașini second-hand nu vă luați, nu? Nici case în care au stat alții înainte, nu? Luați tot nou, nu? Nici bijuterii nu luați decât gablonțuri, că piese vechi, valoroase nu ați purta, nu? Aaa, și nici într-un castel nu ați sta că au stat alții înainte. Și la hotel cum faceți? Cum dormiți în patul în care au mai dormit alții? Vai de capul vostru”, a transmis Oana Roman pe InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Lună Plină în Berbec pe 17 octombrie 2024. Care sunt cele mai afectate zodii

„El a declarat că banii sunt acolo”

Zilele trecute, Oana Roman i-a adresat un mesaj categoric lui Marius Elisei, cerând clarificări cu privire la banii din alocația fiicei lor. Vedeta dorește să afle unde se duc aceste fonduri, având în vedere că, lună de lună, alocația este încasată într-un cont deschis pe numele lui. 

Se pare că încă de când Isabela s-a născut, nici ea, nici mama ei, nu au beneficiat de alocația primită. Tatăl fetiței, Marius Elisei, ar fi deschis un cont în care banii sunt virați lună de lună. Oana Romana a mărturisit că nu are și nici nu a avut vreodată acces la acest cont, fapt pentru care nu știe dacă banii sunt sau nu acolo și dacă Isabela va putea beneficia de ei în viitor. Vedeta a precizat că fostul ei soț i-a spus că banii se află în cont pentru că nu ar putea să extragă bani fără semnătura ei. Cu toate acestea, Oana Roman dorește să afle dacă tatăl fetiței sale spune sau nu adevărul.

„Azi dimineață am auzit la radio că s-a dat o lege prin care crește cuantumul alocației pentru copii, ceea ce este un lucru foarte bun, și că acest cuantum va ajunge undeva la 300 și ceva de lei și mi-am adus aminte că Isabela nu beneficiază de alocație. Nu pentru că statul nu i-ar da-o, ci pentru că acea alocație intră, de când s-a născut ea, deci de aproape 11 ani, într-un cont făcut de tatăl ei, la care eu nu am avut acces niciodată și nici nu s-au adus bani în casă din acel cont. El a declarat că banii sunt acolo toți, pentru că la acel cont nu se poate umbla fără semnătura mea. Aștept să văd când mergem amândoi să semnăm”, a declarat Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto




pixel