Oana Roman a spus-o fără menajamente, după concertul susținut de Connect-R: „Vă rog să observați cum poartă acest costum” / Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Roman a făcut un comentariu neașteptat în mediul online după concertul susținut de Connect-R. Vedeta nu s-a putut abține și a atras atenția asupra ținutei purtate de artist pe scena de la Arenele Romane.

Pe 9 iunie, Connect-R a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani, iar cu această ocazie a făcut un concert de proporții. Artistul a pregătit un super show pentru fanii săi care au venit în număr mare să îl vadă și să îi cânte „La mulți ani” la unison la Arenele Romane. Pe scenă alături de Connect-R au urcat 8 invitați surpriză, artiști consacrați.

Oana Roman a spus-o fără menajamente, după concertul susținut de Connect-R: „Vă rog, observați cum poartă acest costum”

În fiecare an de ziua lui, artistul a organizat evenimente cu totul speciale, prin care i-a adus alături de el atât pe fani, cât și persoanele dragi din viața sa, aceasta fiind cea de-a cincea ediție a show-ului. Prezentă la concert a fost și Oana Roman, care nu s-a putut abține și l-a fotografiat pe artist, iar apoi pozele le-a postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory. În imagini, artistul apare alături de tatăl său, dar și de artistul Johny Romano.

Fiica lui Petre Roman a ținut să facă câteva precizări despre vestimentația pe care a ales-o artistul la eveniment. „Connect-R și tatăl lui. Vă rog să observați cum poartă acest om constumul, cum stă pe el și ce prestanță are, ce atitudine. Cu asta te naști. Nu poți cumpăra. Știu mulți milionari, albi și cu pretenții, care nu sunt capabili să poarte un costum”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, acuzații de aranjament la adresa Pro TV. Ea este concurenta de la Survivor care ar fi fost eliminată pe nedrept: „Producția o voia acasă”


Fiica lui Petre Roman i-a admirat vestimenția lui Connect-R, un costum tip smoking de un alb imaculat, fiind accesorizată cu o pereche de ochelari.

„Și aici spun un lucru pe care demult vreau să-l spun. E foarte greu să porți smoking alb și să nu pari penibil și pinguin. Îți trebuie o super atitudine. Relu o are. E unul din puținii bărbați care arată bine și are atitudinea necesară să fie mișto în smoking alb”, a spus Oana Roman.

Te-ar putea interesa și: Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au împlinit 18 ani de căsnicie: „Filmul continuă”. Cum arătau în ziua în care s-au căsătorit

Ulterior, Oana Roman a ținut să precizeze că evenimentul din acest an a fost cu mult peste cel din 2023. „Concertul de anul ăsta a fost cu mult peste cel de anul trecut. Felicitări! Mi-ai spus vineri: o să vezi, anul ăsta va fi mai tare decât anul trecut. Ai avut dreptate. A fost impecabill!”, a mai precizat Oana Roman.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni! Câștigătorul Survivor All Stars ar fi primit mâncare și ar fi avut telefon mobil în Republica Dominicană

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Stiri


DC Media Group Audience

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”




pixel