Oana Roman a trăit o dramă sfâșietoare timp de peste zece ani. Fosta soție a lui Marius Elisei avea dureri crunte: „Carne vie la buricele degetelor”
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Roman a dezvăluit drama prin care a trecut timp de peste zece ani. Vedeta a avut dureri cumplite.

Oana Roman este extrem de activă pe rețelele de socializare. Vedeta împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, fosta soție a lui Marius Elisei le-a povestit internauților drama prin care a trecut timp de peste zece ani,  din cauza unei alergii de la mâini, mai exact de la nivelul unghiilor. 

Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele. Vedeta și-a ales deja ținuta pentru marele eveniment

Oana Roman a mărturisit că  totul i s-a întâmplat din cauza produselor de la manichiură, iar afecțiunea a fost atât de gravă, încât avea carne vie la toate buricele degetelor.

„Astăzi e ziua în care mă duc să mă răsfăț. Mă duc la coafor și la manichiură. S-a creat o discuție întreagă pe tema unghiilor mele, că am nu știu ce sub unghii. Da, timp de peste 10 ani am avut o alergie severă la mâini din cauza produselor de la manichiură care-mi făceau carne vie sub unghii.

Buricul degetului era o rană totală. Nu mi-am mai pus unghii cu gel și cu nimic foarte mulți ani încercând să scap de această alergie, aveam carne vie la buricele degetelor și după ce am reușit să scap de ea carnea aia vie s-a uscat și s-a lipit”, a spus Oana Roman la InstaStory.

Vica Blochina a umilit-o pe Oana Roman: "I-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani"

Oana Roman a răbufnit. O va da în judecată pe Vica Blochina: „Să răspundă pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea”

 

Totodată, fosta soție a lui Marius Elisei a povestit că a reușit să scape de problemă, însă pielea rezultată din carnea vie s-a uscat și s-a lipit de carnea sănătoasă și astfel a rămas cu excreșcențe sub unghie.

„Nu mai poate fi dată jos, pentru că aș intra în carnea sănătoasă și aș avea dureri și alte răni. Nu am ce să fac, am rămas cu aceste excreșcențe sub unghie la nivelul de sus al buricului degetului la toate unghiile, deci nu mai săriți, nu mai jigniți, nu mai râdeți de alții, pentru că nu știți ce e în spatele a ceea ce vedeți de multe ori”, a mai spus Oana Roman.

 

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei își reînnoiesc jurămintele. Vedeta și-a ales deja ținuta pentru marele eveniment

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: deget  drama  Oana Roman 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel