Oana Roman, acuzată că își modifică pozele. Vedeta le răspunde dur celor care o critică
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Roman le răspunde dur celor care o acuză că își modifică pozele.

Oana Roman este una dintre cele mai active vedete de pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu orice activitate prin care trece în ziua respectivă. Aceasta se și pozează foarte des în diferite ținute, pentru a fi o sursă reală de inspirație pentru comunitatea ei virtuală. În timp ce unii fani complimentează stilul vestimentar ales de fiica lui Petre Roman, alții o acuză pe aceasta că și-ar edita prea mult pozele. Mai exact, comentariile negative au făcut referire la silueta vedetei și la faptul că, în fotografii, aceasta este mai slabă, decât în realitate. După cum era de așteptat, Oana Roman  nu a rămas indiferentă la aceste comentarii și le-a transmis un mesaj dur celor care au această părere, însoțit și de o dovadă, care să arate faptul că ea nu-și modifică pozele.

”Apropo de imbecilitatea unora care mă acuză că îmi modific pozele. În stânga este poza oficială de la un eveniment, trimisă de Sorin Dutoiu, iar în dreapta este poza făcută cu telefonul meu și pusă aseară pe Instagram. Diferența e doar culoarea pozei și un unghi ușor diferit.”, a scirs Oana Roman pe Instagram.

Marius Elisie, surpriză de proporții pentru Oana Roman. ”Când am coborât la micul dejun...”. Vedetei nu i-a venit să creadă

Cum decurge relația dintre Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au trecut prin mai multe cumpene în relația lor, în ultima perioadă, dezvăluind public recent faptul că lucrurile nu au luat cea mai bună întorsătură și că au existat foarte multe discuții în contradictoriu. Fiica lui Petre Roman a făcut însăși acest anunț public în cadrul unei emisiuni, întrucât aceasta simțea că trebuie să fie cinstită cu cei care o urmăresc și să nu pară că viața ei este roz, așa cum se arată de pe rețelele de socializare. Acum, la fix o lună de când Oana Roman anunța un posibil nou divorț, tot ea este cea care declară faptul că cei doi au ajuns la concluzia că le este mult mai bine împreună, decât separați. De asemenea, vedeta recunoaște faptul că și ea, la rândul ei, are diferite toane, care uneori pot fi greu de suportat de cealaltă persoană din cuplu.

"El a făcut niște pași de data asta. Cumva, ne dăm seama că separat ne mai rău decât ne e împreună. Nu doar el a greșit de-a lungul timpului, și eu le am pe ale mele. El nu vorbește ca mine, este mai introvertit. Eu vorbesc, eu mă descarc și peste 5 minute mi-a trecut.

El nu este așa. Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească și atunci comunicarea e mai grea. Avem momente când reușim să comunicăm foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie. Poate dacă am fi altfel, ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă.", a povestit Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.

Oana Roman, acuzată că trăiește din banii tatălui ei: „Du-te la muncă”. Care este reacția vedetei

Ce spune Marius Elisei despre relația cu Oana Roman

Marius Elisei confirmă faptul că are câteva minusuri pe care trebuie să le schimbe, însă, spune el, Oana Roman ar trebui să procedeze fix la fel. De asemenea, acesta confirmă faptul că el și partenera sa de viață sunt total diferiți, lucru confirmat de Oana Roman acum o lună, când anunța faptul că în relația lor lucrurile merg extrem de prost.

"Nu trebuie să mă schimb doar eu. Eu nu trebuie să îi spun ce să schimbe. Ea trebuie să vadă singură. Problema este că vedem diferit, realizăm diferit, dar rezultatul este la fel.", a declarat Marius Elisei, în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Florin Pastramă, primele declarații după ce a fost acuzat că și-ar fi agresat soția: ”Am împins-o o dată spre gard”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: criticata  instagram  Marius Elisei  Oana Roman 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel