Oana Roman, apariție incendiară, pe marginea piscinei. Cum arată vedeta în costum de baie, după ce a slabit
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Roman s-a fotografiat în costum de baie, după ce a slăbit 25 de kilograme.

Oana Roman și-a luat câteva zile libere de la treburile zilnice și a plecat într-o binemeritată minivacanță pe litoralul românesc. Vedeta a avut extrem de multe probleme în ultima perioadă, fie legate de relația dintre ea și Marius Elisei, fie legate de starea de sănătate a mamei sale, care a fost din nou internată în spital. Acum, se pare că fiica lui Petre Roman și-a făcut puțin timp liber și pentru ea și, însoțită de Isa, s-a retras pentru câteva zile în Eforie Nord. Oana Roman este una dintre cele mai active persoane publice pe rețelele de socializare, împărtășind cu comunitatea ei atât perioadele frumoase prin care trece, cât și experiențele mai puțin plăcute din viața ei. Acum, aceasta a postat fotografii din locația de vis în care se află, iar surprinderea fanilor a fost când au văzut-o pe vedetă în costum de baie. Oana Roman a slăbit în urmă cu ceva timp 25 de kilograme, iar acum pare că se mândrește din plin cu rezultatele obținute.

„Ne-am relaxat, ne-am distrat, am mâncat bine, ne-am făcut prieteni și ne-am încărcat bateriile.”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiilor postate pe Facebook. 

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman: „Am reușit să organizez”

 

 

Cum a reușit Oana Roman să slăbească

Oana Roman a fost invitată recent în platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 25 de kilograme. 


"Eu m-am îngrășat pentru că până la Revoluție am făcut sport de performanță, am făcut înot și brusc, de pe o zi pe alta, n-am mai făcut antrenamente absolut deloc. Adică, de la foarte multe antrenamente eu am trecut la 0 antrenamente într-o perioadă în care mi-a fost și psihic foarte greu. Şi atunci toate lucrurile astea combinate au dus la faptul că depresia mea s-a manifestat prin faptul că m-am îngrășat atunci foarte mult și după aceea m-am tot luptat să slăbesc, să mă îngraș și iar să slăbesc. 


Am început undeva prin noiembrie 2019 pentru că eu din cauza unei operații pe care am avut-o după ce am născut, care mi-a salvat viața, din păcate, nu mai am voie să fac niciun fel de mișcări care să-mi solicite mușchii abdominali. Trebuie să am foarte mare grijă. Nu am voie să ridic greutăți, nu am voie să fac foarte multe lucruri.

Și am găsit varianta de a face proceduri de remodelare corporală care pe mine m-au ajutat enorm de mult, având în vedere că altceva în afară de dietă nu puteam să fac.”, a spus Oana Roman.

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

 

Cum arată meniul de dietă al vedetei

„Întâi am început să fac proceduri cu niște aparate extrem de performante și după primele 2 ședințe de criolipoliză, când m-am măsurat și am văzut că aveam aproape 8 centimetri minus în talie și la șolduri, după 2 ședințe, adică după vreo 4 luni, atunci am înțeles că e posibil și că pot să merg mai departe combinând cu o dietă. Eu am ales intermitent fasting 16 cu 8, adică nu mănânc nimic solid timp de 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore. În timpul zilei mai beau în sake, care înlocuiește o masă, are cam 200- 250 calorii. Dacă-l beau chiar că nu mai îmi este foame absolut deloc. (...)

Am perioade de o săptămână din când în când în care opresc fastingul și mănânc și dimineață, dar eu mă simt foarte bine și vreau să spun că eu am analizele foarte bune. Adică am plecat dintr-un punct în care am fost și foarte rău bolnavă. Tiroida mea acum este perfect echilibrată, pentru că trebuie să-mi fac din 3 în 3 luni analizele ca să văd cum stau. Am o singură carență de fier, dar în rest am analize bune. 

De exemplu, eu mănânc o gustare la început care poate să fie un sake sau poate să fie niște fructe și apoi am o masă practic mai consistentă. Mănânc fripturi, mănânc salate, mănânc pește, mănânc și mâncare gătită. Marius gătește senzațional de bine și este un foarte mare avantaj pentru mine faptul că el gătește. În fine, mănânc din toate, dar cu măsură.", a mai explicat Oana Roman la Sinteza Zilei de la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cstum de baie  dietă  instagram  Oana Roman 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel