Oana Roman, clipe de groază în miez de noapte după ce a fost înjurată de un livrator în fața fiicei sale: „Firma de pază vine instant dacă apăs butonul de alarmă”
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Roman a trecut prin momente de coșmar noaptea trecută! Vedeta a tras o sperietură zdravănă, după ce un livrator a început să o înjure violent, chiar în fața fiicei sale, Isa. În urma incidentului, firma de curierat i-a transmis vedetei un mesaj. Vedeta a rămas șocată când l-a citit.

Oana Roman a tras o sperietură zdravănă noaptea trecută. Vedeta a plasat o comandă la un restaurant prin intermediul unei platforme de livrări, însă nicio secundă nu se aștepta ca livrarea să se transforme într-un coșmar. La scurt timp după ce a plasat comanda, livratorul a ajuns la adresa menționată, dar situația a degenerat. După ce a ajuns la locuința Oanei Roman, bărbatul a început să țipe.

Te-ar putea interesa și: Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, clipe de groază în miez de noapte. Vedeta a fost agresată verbal de un livrator în fața fiicei sale: „Firma de pază care vine instant dacă apăs butonul de alarmă”

Oana Roman a povestit pe rețelele sociale că a fost recunoscută de livrator și că, în momentul în care i-a cerut să nu mai urle, situația a degenerat, iar bărbatul a început să o înjure violent, chiar în fața fiicei sale, Isa. Deși avea camere de supraveghere și firmă de pază care poate veni în orice moment, Oana Roman a recunoscut că a tras o sperietură zdravănă.

Vedeta a tras un semnal de alarmă pentru ca alte femei să nu tracă prin ceea ce a trecut ea. Ea a îndemnat femeile, în special mamele singure, să fie foarte atente atunci când plasează comenzi în timpul nopții.

„În seara asta, un livrator a țipat și m-a înjurat îngrozitor de urât de față cu Isa în fața casei mele. Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara. Și eu, Și Isa, ne-am speriat foarte tare. Livratorul m-a recunoscut și pentru că l-am rugat să nu mai țipe așa tare, a început să mă înjure. Am camere peste tot și firma de pază care vine instant dacă apăs butonul de alarmă, dar am tras o mare sperietură”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Răspunsul platformei de livrări, după ce Oana Roman a fost înjurată de livrator

După ce a sesizat problema în mediul online, Oana Roman a primit un răspuns din partea platformei de livări. Acesta s-a dovedit a fi însă un mesaj automat, standardizat de companie, și nu o reacție personalizată la reclamația sa. Vedeta a fost dezamăgită de modul în care platforma de livrări a gestionat situația, având în vedere că răspunsul a venit din partea unui… robot. 

Te-ar putea interesa și: Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

„Hey, Oana. Ne pare sincer rău să auzim cele întâmplate. Acum, ca să te ajutăm, răspunde-ne te rugăm la următoarea întrebare pentru a ne asigura că ești titularul contului:

– Ce produse a cuprins comanda în cauză?

– Care este numărul acestei comenzi?

P.S: ne-ar ajuta dacă ai putea tasta răspunsurile”, a fost mesajul primit de Oana Roman din partea platformei de livrări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel