Oana Roman, criticată pentru că a renunțat la doliu. Vedeta reacționează dur: „Vedeți-vă de viață voastră”
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Roman a primit noi comentarii acide din partea fanilor săi, care nu sunt de acord cu decizia vedetei de a renunța la hainele negre. 

A trecut mai bine de o lună de la moartea regretatei Mioara Roman, care a avut parte de curând și de parastasul de 40 de zile. Chiar dacă Oana a fost extrem de afectată de acest eveniment tragic, vedeta având o relație specială cu cea care i-a dat viață, de ceva timp, aceasta a lăsat hainele negre pe cele normale, colorate, pe care le purta și înainte de perioada de doliu. În ciuda sacrificiilor și dovezilor clare de iubire pe care Oana Roman le-a făcut pentru mama sa în timpul vieții sale, aceasta tot nu a scăpat de comentariile acide ale fanilor, care au ales, de-această dată, să o critice pentru faptul că a renunțat la doliul vestimentar.

„Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există. Degeaba va îmbrăcați în negru un an și țineți post, dacă judecați și jigniți pe alții. Asta apropo de cei care se trezesc să mi dea mie lecții despre cum trebuie să-mi trăiesc doliul. Vedeți-vă de viață voastră că eu nu dau lecții NIMĂNUI. PUNCT.

"În ceea ce privește durata doliului, Biserica nu reglementează strict durata acestuia. De cele mai multe ori lumea respectă doliul de 40 de zile, deoarece aceasta este perioada în care sufletul trece prin judecată și trebuie ajutat sã se ridice la ceruri și sã își găsească odihnă veșnică. În cazuri speciale, atunci când durerea pierderii ființei dragi este mult prea mare, doliul este purtat în exterior și în suflet pentru toată viață. Important este sã știm că această perioada de doliu nu trebuie sã fie acompaniată de o stare de tristețe exagerată, deoarece trebuie să ne gândim că sufletul celui ce ne-a părăsit va fi mult mai fericit acolo unde se duce decât era pe pământ. Credință multora este că cei care ne-au părăsit s-au dus într-o lume mult mai bună, în care nu există răutate, invidie sau nefericire.”, a transmis Oana Roman pe rețelele de socializare. 

Citește și: Catinca, noi acuzații către Petre Roman: „Actuala sa soție este tot o victimă”. Cauzele divorțului de Mioara Roman

Oana Roman, extrem de afectată de acest eveniment tragic din viața sa

Oana Roman și-a petrecut ultimele luni de zile constant lângă mama sa, pe care a ales să o interneze într-un centru special pentru problemele de sănătate cu care aceasta fusese diagnosticată, pentru a primi cele mai bune îngrijiri. Vedeta nu și-a „abandonat” pur și simplu acolo mama, ci o vizita frecvent și ieșea adesea cu ea la prânz, postând de fiecare dată pe rețelele de socializare aceste momente. Din cauza legăturii speciale pe care o avea cu Mioara Roman, și despărțirea a fost una extrem de grea, într-un moment destul de neașteptat. 

„Nu am putut până azi să citesc comentariile de condoleanțe din ziua când mama a plecat! Le-am citit acum. O parte din ele. N-am avut putere să le citesc pe toate. Mi-au scris mulți cunoscuți, prieteni, colegi… dar și zeci de mii dintre voi. Vă mulțumesc fiecăruia în parte. E foarte greu să trăiesc fără ea. Mai greu decât am crezut”, a transmis Oana Roman, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

VEZI și: Cele mai afectate zodii de eclipsa totală de Soare de pe 8 aprilie 2024. Mariana Cojocaru: „Vigilență maximă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel