Oana Roman, decizie radicală. Vedeta a plecat singură în vacanță: „Am învățat să pun pauză”
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Roman le-a dezvăluit fanilor săi faptul că a decis să plece singură în vacanță.

Oana Roman s-a confruntat cu diferite probleme în ultima vreme. Vedeta a recunoscut recent că relația dintre ea și Marius Elisei nu este cea mai bună în ultima vreme, iar faptul că trebuie să se împartă între vizitele regulate la mama sa, care este internată în prezent, dar și între atribuțiile pe care le are zilnic de făcut, a pus-o la pământ pe vedetă. Așadar, aceasta a luat o decizie radicală. Măcar pentru două zile, Oana Roman a decis să plece departe de casă, pentru a se relaxa. Totuși, aceasta nu și-a luat cu ea soțul sau fiica, întrucât vrea să fie singură.

„E weekend și e soare. Este weekendul în care îmi iau timp pentru mine și plec singura într-un loc pe care îl iubesc si unde 2 zile ma odihnesc, citesc, merg la spa și ma încarc cu putere și energie. Fac asta de câteva ori pe an și este un exercițiu foarte bun pentru corpul și sufletul meu. Am învățat să pun pauză 1 zi doua și să-mi ofer singura un răsfăț pe care îl merit. Tu ce faci pentru tine și doar pentru tine ca să îți schimbi starea și sa te simți bine?”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare. 

Te poate interesa și: Oana Roman a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Ce a pățit vedeta: ”M-a emoționat tare”

Oana Roman le închide gura celor care o critică

Oana Roman postează zilnic pe rețelele de socializare activitățile pe care le are de desfășurat, arătându-le fanilor faptul că întotdeauna are agenda plină. Cu toate acestea, vedeta a primit diferite critici conform cărora aceasta ar sta toată ziua degeaba. Cu această ocazie, partenera lui Marius Elisei a răbufnit în mediul online și le-a dezvăluit tuturor faptul că ea este cea care susține material familia. 

„Vreau să mai vorbesc despre faptul că s-a tot indus această idee că eu nu fac nimic și că îmi place să dorm și să pierd vremea. Ei bine, eu de la vârsta de 22 de ani mă întrețin absolut singură din munca mea, din banii mei. Tot ce am este cumpărat din munca mea. Sunt de ceva vreme unicul întreținător al familiei, deși poate probabil aș fi meritat mai mult. Asta este situația.', a dezvăluit Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Oana Roman dă cărțile pe față despre relatia cu Marius Elisei: „A început să crească iarba tăcerii între noi”

„Am trei sute de metri pătrați de făcut curat în fiecare zi”

Mai mult, aceasta a ținut să precizeze și faptul că tot ea este și cea care se ocupă de treburile casnice, care nu sunt deloc puține. 

„Deci, pe lângă faptul că eu muncesc și banii pe care îi câștig servesc la întreținerea întregii familii și a casei, și a mașinilor și așa mai departe, fac și curat. Am o femeie care vine doar o dată pe săptămână. În rest, am trei sute de metri pătrați de făcut curat în fiecare zi. Am ținut să fac aceste precizări nu ca să le dau satisfacție la demenții ăia de pe grupurile de hate, pentru că știu că se vor bucura și se vor simți băgați în seamă, dar nu despre ei este vorba. Vreau doar să fac aceste precizări pentru că poate oamenii care nu mă urmăresc în mod constant și dau peste postările sau glumele sau ceea ce scriu haterii ăștia bolnavi să aibă și părerea mea. Pentru asta fac precizările astea. ”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Marius Elisei  Oana Roman  relatie  vacanță 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional




pixel