Oana Roman, despre scandalul cu Dan Capatos: „Toată lumea știe câte mi-a făcut”. Cei doi au fost la cuțite
Data publicării:
Oana Roman a dezvbătut mai multe detalii din viața sa personală, care au măcinat-o la un moment dat.

Oana Roman a fost invitata Cristinei Șișcanu în cadrul podcastului realizat pe Youtube, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre mai multe detalii neștiute din viața sa personală. Printre subiectele abordate, soția lui Marius Elisei a povestit și despre conflictul aprins pe care l-a avut în trecut cu Dan Capatos. Celebrul prezentator TV i-a adus acesteia la un moment dat mai multe cuvinte dure, motiv pentru care cei doi nu și-au vorbit o perioadă. Cu toate acestea, Dan Capatos a avut tăria de a-și cere scuze și de a realiza faptul că a greșit.

„Eu nu țin la supărare deloc, îmi trece peste 30 de secunde. Sunt unii oameni în viața asta care mi-au făcut foarte mult rău. Pe unii dintre ei i-am iertat, dar nu-i voi uita, nu mai au ce căuta în jurul meu, sub nicio formă. Sunt unii care au realizat și care au avut dorința, deschiderea de a recunoaște că au greșit și de a-și dori o împăcare cu mine.

Unul dintre aceste cazuri este Dan Capatos, toată lumea știe câte mi-a făcut. Cu toate acestea, este printre puținii oameni pe care astăzi îi admir astăzi, pentru că în ciuda răului pe care mi l-a făcut și a lucrurilor urâte pe care le-a spus despre mine, în aceeași măsură a avut puterea să-și asume public ce a făcut, și-a cerut scuze și m-a făcut să înțeleg că unii oameni pot să întoarcă lucrurile, dacă-și doresc. Eu l-am iertat din tot sufletul și am o relație minunată cu el. Câți bărbați au puterea să-și asume? Așa mi-a zi, că a fost un prost și a greșit. Mi-a spus cineva că el, în continuare, mai face mișto de invitați, dar când vin eu e impecabil. Mi se pare fabulos, pentru că a putut să fac lucru acesta.”, a declarat Oana Roman, în cadrul podcastului „După faptă și răsplată”, realizat de Cristina Șișcanu. 

VEZI și: Oana Roman, scandal după anunțul de vânzare a casei: „Atâta prostie și răutate”. Vedeta este decisă să se mute în Franța

Oana Roman, afectată de starea de sănătate a mamei sale

În ultima perioadă, Mioara Roman s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, lucru ce a făcut-o pe vedetă să fie extrem de stresată și să se ocupe zilnic de mama sa, care avea nevoie de tot sprijinul. Din cauza acestui lucru însă, Oana Roman recunoaște faptul că și-a neglijat partenerul de viață.

„În perioada aceasta a fost foarte greu să mă concentrez pe mine. Eu nu sunt o persoană rece, dar câteodată sunt atât de stoarsă de puteri, încât uneori nu mai pot face nimic, când ajung acasă, nici măcar să mai vorbesc. De aceea,  îmi mai iau câteva zile în care să mă încarc și să o iau de la capăt. Eu mă feresc să dau sfaturi super generaliste. Lucrurile sunt foarte diferite în fiecare relație, nu știi ce e în casa cuiva și e greu să te bagi acolo. Poți să simți doar dacă sunt probleme. Eu pot să ajut, dacă ai nevoie, dar sfaturile nu le dai decât dacă sunt cerute. Acest lucru ține și de bunele maniere. Eu încerc să mă feresc în a da sfaturi altora. 

Eu încerc să organizez ieșiri, să mergem undeva, măcar 24 de ore, să-i mai fac o surpriză, să-i fac ceva ce știu că-i place. În ultima vreme, aceste lucruri au rămas pe locul doi, pentru că am considerat că mama are nevoie, pentru că era pe o margine.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Catinca Roman a renunțat complet la doliu. Motivul pentru care a luat această decizie:  „Nu mă îmbrac în negru, da!”

„Aș fi putut să lucrez în orice mare companie din lumea asta”

„Aș fi putut să câștig mult mai mult. Este o alegere pe care am făcut-o conștient și asumat. Aș fi putut să lucrez în orice mare companie din lumea asta, dar am decis că nu vreau, nu că n-aș fi putut să o fac, dar am decis că nu-mi doresc viața aia. Am făcut un stagiu într-o mare companie din Franța și lucrând acolo am realizat că nu este pentru mine să lucrez într-o multinațională, oricâți bani mi-ar aduce. Oamenii nu înțeleg nici azi, eu am carieră.”, a mai spus ea.

 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  dan capatos  Oana Roman  scandal 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel