Oana Roman, despre violența domestică în relație. Vedeta a răspuns categoric: „Ne separăm și gata”
Data publicării:
Oana Roman și-a exprimat părerea sinceră despre violența domestică.

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare acolo unde împărtășeșste cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. În cadrul unei sesiuni de întrebări, vedeta a vorbit despre un subiect extrem de sensibil și anume, violența domestică. 

Fiica lui Petre Roman a recunoscut că nu ar accepta niciodată așa ceva, indiferent de situație. Oana Roman este de părere că violența domestică nu trebuie iertată sub nicio formă. 

Oana Roman, părere sinceră despre violența domestică

„Ai ierta vreodată violența din partea partenerului dacă copilul tău îți cere asta?”, a fost întrebarea primită din partea din partea unei urmăritoare.

„Violența de orice fel nu trebuie iertată. Mai ales cea fizică sub nicio formă. Dacă ierți o dată, se va repeta. Deci trebuie discutat și stopată, și dacă nu se poate, atunci ne separăm și gata”, a fost răspunsul Oanei Roman.

 

Oana Roman, noi detalii despre relația cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei și-au mai dat însă o șasă relației, după ce în urmă cu ceva timp au divorțat. În toată perioada în care au stat despărțiți, cei doi și-au dat seama că își duc lipsa unul altuia foarte tare, motiv pentru care au hotărât să formeze din nou o familie. Între timp, fiica lui Petre Roman și-a exprimat de mai multe ori dorința de a se căsători pentru a doua oară cu tatăl fiicei ei. Acest lucru nu doar că nu s-a mai întâmplat, dar în tot acest timp au ieșit la iveală noi detalii despre căsnicia lor, care le-au dat fanilor de înțeles că lucrurile nu merg deloc în direcția bună. Într-un moment de maximă sinceritate, Oana Roman și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum stă situația dintre ea și Marius Elisei în prezent. 

Oana Roman: „Noi detalii despre relația cu Marius Elisei”

„De aproape 10 ani ma strădui sa ne ținem aproape și împreună. A ține o familie împreună mai ales cu multele griji ale vieții și anilor, este o misiune zilnică și deloc ușoară.

Nu va uitați la cei care va fac sa credeți ca ei sunt absolut fericiți în fiecare zi. Tocmai aceia au probabil cele mai multe probleme. Eu încă ma strădui și deși în unele zile pare imposibil de greu, eu nu mă las. Să nu vă lăsați nici voi”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Relația celor doi este plină de suișuri și coborâșuri

Dacă acum vedeta se arată din nou a fi resemnată de situația amoroasă dintre ea și partenerul său de viață, nu în urmă cu mult timp, aceasta declara în cadrul unei emisiuni de televiziune faptul că situația s-a clarificat între ei, chiar dacă Marius Elisei „este un om al extremelor”.

”Acum suntem într-o perioadă în care lucrurile sunt cât de cât echilibrate, ceea ce este important. Încercăm, fiecare de partea lui, să facem eforturi astfel încât ele să rămână echilibrate și să nu se mai ducă dintr-o extremă în alta. Marius are această chestie cu extremele și Isa îl moștenește. De multe ori, este ori alb, ori negru.”, a  spus Oana Roman, în exclusivitate, pentru Antena Stars, în urmă cu puțin timp.

Citește și: Oana Roman se gândește să-și scoată casa la vânzare: „Există cineva care nu este afectat?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Oana Roman  violenta domestica 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel