Oana Roman face tot posibilul ca mama ei să se simtă mai bine. De ce este îngrijorată vedeta chiar în prag de sărbători
Data publicării:
Oana Roman își face griji pentru starea de sănătate a mama ei. Cum se mai simte Mioara Roman înainte de sărbători?

Oana Roman este îngrijorată pentru mama ei deoarece Mioara Roman are mari probleme de sănătate, iar de la începutul anului a avut tot mai des nevoie de îngrijirile medicilor. Vedeta este mereu alături de cea care i-a dat viață și se luptă ca aceasta să fie bine îngrijită și să se simtă din ce în ce mai bine. 


Mioara Roman a ajuns de urgență la spital zilele trecute după ce s-a trezit cu picioarele umflate. Oana a crezut că ar putea fi probleme cardiace și a mers de urgență la spital. 


Mama ei a stat internată timp de 24 de ore, iar medicii i-au făcut mai multe investigații. Cele două au mers astăzi la salonul de înfrumusețare pentru a se pregăti de sărbători. Mioara Roman se simte mai bine, dar Oana este speriată că cea care i-a dat viață ar putea păți ceva rău. 


„E mai bine, astăzi am fost cu ea la coafor, pentru că trebuia să o duc săptămâna trecută, dar nu am apucat, pentru că nu s-a simțit bine. A fost greu, pentru că a fost foarte aglomerat, ea obosește foarte repede. I-au făcut analize, au îngrijit-o și s-au ocupat de ea exemplar, i-au schimbat puțin tratamentul, însă vârsta își spune cuvântul la un moment dat, eu fac tot ce pot ca ea să fie cât mai bine îngrijită”, a declarat Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV.


Oana Roman se împarte cu greu între viața de familie, responsabilitățile profesionale și îngrijirea mamei ei. Aceasta se duce să o vadă zilnic, dar uneori se simte lipsită de puteri și energie, mai ales că traficul este din ce în ce mai aglomerat în București. 


„Îmi este foarte greu, pentru că trebuie să mă duc să o văd și pe ea, trebuie să o duc și pe Iza la școală. Mai mă ajută și Marius, facem cu rândul. […] Suntem într-o nebunie continuă, iar în ultima vreme a fost un trafic infernal, efectiv am obosit atât de tare, încât simt că mă lasă puterile”, a mai spus Oana Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: mioara roman  Oana Roman  sănătate  stare 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel