Oana Roman îl pune la punct pe Marius Elisei, după ce și-a făcut o nouă iubită. Ce lovitură i-a dat vedeta: „Să fie de bun augur”
Data publicării:
Oana Roman a făcut un gest neașteptat, după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită. 

Oana Roman și Marius Elisei au format o căsnicie plină de suișuri și coborâșuri. Deși au încercat să îngroape securea războiului, se pare că lucrurile nu au funcționat între ei, astfel că au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, Marius Elisei și-a găsit liniștea în brațele altei femei, de care se declară îndrăgostit. 

Oana Roman îl pune la punct pe Marius Elisei, după ce și-a făcut o nouă iubită.

După ce Marius Elisei s-a afișat alături de noua iubită, Oana Roman a început seria dezvăluirilor despre fostul soț. Oana Roman le-a povestit fanilor săi, pe rețelele de socializare, că fostul soț nu își mai dă interesul pentru fiica lor și că nu i se pare frumos ca Marius Elisei să se folosească de copil pentru a se răzbuna pe ea. 

„Am ajuns la Isa la școală la ședința individuală cu învățătoarea, singură, evident. Pentru că eu singură vin la toate ședințele, răspund la toate mail-urile, fac toate plățile, mă ocup de toate activitățile Isei, o duc la școală, o iau de la școală, singură de ani de zile. Într-o lume ideală, ambii părinți au grijă, la mine nu. După ședință promit că nu ne amuzăm. Vedem ce înseamnă să minți cu nerușinare despre, folosind un copil, ca să te răzbuni.„, a declarat Oana Roman, la InstaStory.

Oana Roman i-a închis lui Marius abonamentul la telefon

Acum, Marius Elisei a făcut câteva declarații în spațiul online, în care a spus că Oana Roman i-a închis abonamentul la telefon, actele fiind pe numele ei. Bărbatul le-a spus celor care îl cunosc să nu îl mai contacteze pe numărul respectiv și a ținut să precizeze că își va lua alt număr pe care va putea fi contactat de cei care îl cunosc. 

„Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon. Să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr prin niciun mod, telefonic, mesaj, WhatsApp, indiferent, pentru că nu îl mai dețin. Am avut, cum să vă zic… acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Asta e, nu trebuie să îmi dea socoteală, nu trebuie să îmi spună sau să mă anunțe, nici nu mă interesează. Să fie de bun augur, dar să nu mai încercați să luați legătura cu mine pe acel număr.

O să îmi iau un alt număr și o să vi-l ofer vouă, celor care o să îmi dea mesaj. Așa că nu mă mai căutați pe acel număr. Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr, așa că vă urez o zi minunată și spor la treabă!”, a spus Marius Elisei, pe rețelele de socializare. 

Cine este noua iubită a lui Marius Elisei

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit din 2003, când am avut primul job, să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc pana acum, n-am schimbat o vorbă. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Am povestit mici amintiri din copilărie și de acolo s-a declanșat totul. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atât de multe lucruri, ne simțim de parcă ne știm de foarte mult timp. Am petrecut toți trei o zi împreună (n.r cu fiica sa și iubita). Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Isabela a reacționat foarte bine, și aa este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical, chiar m-a bucurat ziua de duminică”, a declarat Marius Elisei, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Marius Elisei  Oana Roman 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai. Daniela Simulescu: Beneficii pentru patru zodii




pixel