Oana Roman, IMPRESIONATĂ de soțul ei: Ăsta mi se pare a fi un gest de iubire
Oana Roman a fost surprinsă de soțul ei, prin diferite gesturi.

Oana Roman și familia ei s-au întors, în sfârșit, acasă, după ce au petrecut Paștele departe de București. Nici nu au ajuns bine, căci soțul ei s-a și apucat de treburile casnice. Oana Roman a imortalizat imediat momentul și a împărtășit cu fanii ei acest gest la care a recurs Marius.

"Bună dimineața. Noi ne-am întors acasă și Marius cel harnic tunde iarba. Asta înseamnă oare că nu mai este bărbat? A schimbat și scutece și se dă și pe role și chiar și gătește. Voi ce ziceți?", a scris Oana Roman pe Instagram.

Ce răspunsuri a primit vedeta de la fani

Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar gestul bărbatului a fost foarte apreciat.

"E cel mai bărbat dintre bărbați. Uite așa li se ridică unora coarne și femeile, pe lângă job, trebuie să fie sclave!" sau "Bărbații adevărați tund iarba, tații adevărați schimbă scutece.. și cei mai buni bucătari sunt bărbații. Deci.. ești norocoasă.", au fost doar câteva dintre comentariile primite de Oana Roman.

Aceasta a reacționat imediat, arătându-se a fi foarte fericită pentru comunitatea pe care o are pe Instagram.

"Primesc astfel de mesaje și mă bucur că mă urmăresc femei care au gândirea sănătoasă și deschisă. Condiția femeii în raport cu bărbatul este un subiect care ar trebuie intens discutat. Nu e un moft și nu e un capriciu. Provin dintr-o familie în care femeile sunt puternice și care au avut bărbați pe măsura lor. Nu e nimeni mai presus. Vom discuta mâine acest subiect cu date sigure și argumente concrete.", a spus Oana Roman.

Oana Roman a mai fost impresionată și de un alt gest

Gesturile frumoase făcute de Marius Elise nu s-au oprit aici. Oana Roman a fost plăcut surprinsă de partenerul ei de viață, cu masa, pe care aceasta nu a avut timp să o pregătească.

"Si pentru că azi nu era nimic gătit, Marius a comandat mâncare și mi-a adus-o sus, unde eu mă odihneam. Ăsta mi se pare a fi un gest de iubire, nu de slăbiciune. Și voi arăta mereu câte un gest din ăsta, pentru ca fetele trebuie să înțeleagă cum trebuie să fie un bărbat și de ce să-l iubească. Pentru grijă, tandrețe, iubire, afecțiune, gesturi frumoase, protecție, pentru că sunt tați implicați și multe altele din acest registru.",  a povestit Oana Roman pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 26 apr, 21:00

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Anamaria Prodan și Traian Băsescu, facebook/ colaj foto

Ce scrisoare a primit Anamaria Prodan de la Traian Băsescu: „Mare noroc a avut Reghe!” Impresara a făcut totul public