Oana Roman le-a închis gura răutăcioșilor. Vedeta și-a măsurat talia în direct pentru a demonstra cât de mult a slăbit
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Roman s-a săturat de gurile rele și le-a demonstrat tuturor că pozele de pe rețelele de socializare nu sunt editate. Ce mărime poartă la sacou fosta soție a lui Marius Elisei. 

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din România. Fiica lui Petre Roman s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus. Visul de a slăbi i s-a îndeplinit, dar vedeta spune că mai are câteva kilograme de dat jos pentru a ajunge la greutatea ideală. Oana Roman este foarte afectată de comentariile negative pe care le primește pe Instagram și a decis să închidă gura tuturor. Vedeta a mers în emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars și s-a măsurat în direct. 


„Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lumea știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții.


Sunt manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interse”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.


Vedeta a acceptat provocarea de a se măsura în direct pentru a scăpa de acuzațiile cum că și-ar edita fotografiile pe care le postează pe internet. 


Totul a pornit de la o poză și ideea de bază era că eu mi-am trucat picioarele. Eu cred că dacă un pic de logică și un pic de inteligență nativă minimă înțelegi că un lucru văzut din față nu e la fel ca atunci când este văzut din lateral. Oamenii nu reușesc cu mintea lor să gândească timp de 10 secunde acest lucru!”, a mai spus Oana Roman.


Oana Roman și-a măsurat circumferința gleznei, iar rezultatul a fost de doar 21 de centimetri. 


„Și când am mers la spital să nasc, aveam gleznele la fel. Am avut norocul ăsta. Eram însărcinată în nouă luni, dar nu am făcut retenție de apă și nu mi s-au umflat picioarele. Tot timpul am avut picioarele subțiri”, a comentat fosta soție a lui Marius Elisei. 


Oana Roman a arătat și mărimea pe care o poartă la sacou, mai exact 40. Vedeta spune că este foarte mândră de evoluția ei. 


„Mai e de lucrat la abdomen pentru că, din cauza operației prin care am trecut, nu pot face exerciții fizice, așa că, până nu fac o abdominoplastie, nu pot purta haine mulate!”, a spus Oana înainte de a-i fi măsurată și talia. Vedeta are 84 de centimetri. „Și aveam 98 de centimetri înainte să slăbesc!”, a mai specificat aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: a slabit  Oana Roman  si-a masurat talia 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel