Oana Roman, mai sinceră ca niciodată. Ce spune despre posibilitatea de a începe o nouă relație
Data publicării:
Oana Roman a vorbit despre viața de femeie singură și a dezvăluit dacă își dorește sau nu un nou partener în viitorul apropiat. 

Oana Roman își ține mereu urmăritorii de pe rețelele sociale la curent cu ce se întâmplă în viața ei și de multe ori le răspunde acestora la întrebări și curiozități pe care le au despre ea. De această dată, Oana Roman a fost întrebată, de către o persoană care o urmărește pe Instagram, dacă i-a fost greu să se obișnuiască fără un partener în viața sa și dacă reușește să se descurce de una singură.

Vedeta a ales să răspundă și a mărturisit că pentru ea viața alături de partener nu a fost deloc una plăcută, ci din contră, au existat foarte multe momente de nefericire. Aceasta a declarat că acum, când este singură, trăiește cele mai liniștite momente din viața sa și că îi este de ajuns să aibă alături familia, prietenii și mai ales pe fiica sa. 

„Îmi făcea viața nefericită și eram absolut mizerabilă”

”În cazul meu, cel puțin, viața alături de un partener, în ultimii ani, a fost una foarte grea, foarte rea, foarte urâtă, foarte multe probleme cu foarte multe apăsări și cu foarte multă nefericire. Viața singură este o binecuvântare pentru mine. Este momentul în care am scăpat de ceva care îmi făcea viața nefericită și eram absolut mizerabilă în sufletul meu. Pentru mine este cel mai bun lucru care s-a întâmplat și sunt foarte fericită, liniștită și foarte bine așa, cu viața mea, cu copilul meu, cu prietenii mei, cu jobul meu”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Iustina de la Insula Iubirii a închis gurile rele! Ce a răspuns când a fost întrebată dacă stă cu Cornel pentru bani

După divorțul de soțul și tatăl fetiței sale, Oana Roman nu s-a mai afișat cu niciun partener. Din păcate, vedeta a declarat de mai multe ori că Marius Elisei, tatăl fiicei lor, nu are o relație foarte apropiată de cea mică și că se văd foarte rar, în ciuda faptului că aceasta și-ar dori să petreacă mai mult timp cu tatăl ei. 

„Nu a primit nici măcar un telefon din partea tatălui ei”

La începutul noului an școlar, Oana Roman a mărturisit că Isabela nu a primit nici măcar un telefon din partea tatălui ei și că este deja al doilea an în care cea mică merge în prima zi de școală doar cu mama. Vedeta a postat mai multe fotografii alături de fetița sa, iar într-una dintre ele, urmăritorii săi de pe Instagram au observat că pe un panou din clasa fetiței numele ei era scris „Isabela Roman”. Mulți dintre aceștia au asaltat-o pe vedetă în secțiunea de comentarii și au întrebat-o de ce nu este scris și numele tatălui, „Elisei”, ci doar al mamei. Indignată de vorbele urmăritorilor săi, Oana Roman a postat un videoclip în care le-a explicat acestora care este situația, de fapt. Vedeta a menționat că fiica ei are patru nume, doar că pe panou nu încap atâtea, adăugând faptul că a încercat să îi facă micuței o zi cât mai specială, în ciuda faptului că tatăl ei a lipsit.

„Astăzi, Iza a început școala, ca toți copiii de altfel, și deși este al doilea an școlar pe care îl începe, având alături doar mama, am încercat să îi fac ziua cât se poate de frumoasă pentru ea, având în vedere că nu a primit nici măcar un telefon din partea tatălui ei nici măcar ieri, când a fost ziua ei. L-a sunat ea și nici nu i s-a răspuns la telefon și nici nu a fost sunată înapoi. În același timp, s-au agitat mulți că au văzut că scria pe panou Isabela Roman. Isabela se numește și Maria, și Elisei, și Roman, doar că pe panou nu încap patru nume, așa că, relaxați-vă, dragilor, relaxați-vă”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Adriana Trandafir, foto facebook

Ce pensie are actrița Adriana Trandafir: „Sunt oameni față de care mă mir cum supraviețuiesc”

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO


Gabriela Ruse, victorie în calificările de la Beijing

Gabriela Elena Ruse evoluează în calificările pentru...



pixel