Oana Roman, mesaj tranșant pentru Catinca, după moartea mamei lor: „Când tu nu faci, nu te implici, nu plătești nimic și totuși ești nemulțumit..”
Data publicării:
Oana Romana avut prima reacție, după ce sora sa a declarat public faptul că ar fi organizat altfel înmormântarea. 

Catinca Roman a fost recent invitată în cadrul emisiunii moderate de Cristina Șișcanu, unde a scos la iveală extrem de multe detalii din viața personală, printre care și detalii despre ultimele zile din viața Mioarei Roman, momentul înmormântării sau copilăria petrecută alături de Oana. Printre declarațiile făcute, aceasta a spus că ar fi organizat altfel ultimul drum pentru mama sa și nu ar fi ales să facă totul atât de fastuos, precum a organizat, de astfel, sora sa. Acest lucru a înfuriat-o extrem de tare pe Oana Roman și, chiar dacă păreau că au o relație extrem de bună în ultima vreme, vedeta i-a dat replica acesteia în mediul online.

„Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur. Și cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că ai fi făcut altfel, că nu a fost bine așa. Asta este meteahna multora dintre noi, voi. Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă am ajutat, dacă am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o floare pentru cineva.”, le-a transmis Oana Roman fanilor pe rețelele de socializare. 

Citește și: Catinca Roman, ușurată după moartea Mioarei Roman: „Știu că o să șochez pe multă lume”. Ce spune despre ultimele zile ale mamei sale

Oana Roman, mesaj tranșant pentru Catinca

Chiar dacă nu a vorbit cu subiect și predicat, fără doar și poate, vedeta făcea aluzie la sora sa, care și-a prezentat părerea față de cum a decurs întregul eveniment. Mesajul Oanei a continuat prin a-i spune acesteia că acțiunile sale au fost făcute pentru a nu avea nici măcar urmă de remușcare sau de conștiință grea.

„Altfel, suntem doar niște forme de viață care comentăm de pe margine. Ar trebui să ne gândim foarte bine înainte să ne permitem să judecăm deciziile altora și să judecăm ceea ce fac ei, atât timp cât noi nu facem nimic. Eu nu-mi permit să judec pe alții, nici măcar pe cei apropiați mie. Nu e treaba mea să judec, să-mi dau cu părerea, eu fac ce cred, simt, astfel încât să am inima și conștiința împăcată. Să știu că mi-am făcut datoria pentru părinții mei, copilul meu, gândiți-vă înainte să deschideți gura și să vă băgați în seamă.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: „Am doar un apartament lăsat de tata”. Adevărul despre averea Catincăi Roman: „Am avut perioade în care am fost foarte rău cu banii”

@oanaromanoficial #foryou #foryoupage #oanaroman ♬ original sound - oana roman

Declarațiile inițiale ale Catincăi

Totul a pornit de când Catinca a spus faptul că sora i-a spus direct cum vrea să organizeze totul, lucru care nu a fost neapărat pe placul acesteia, după cum explică chiar ea.  

„Așa cum i-am respectat dorința Oanei de a-i face o înmormântare mai fastuoasă, nu a fost o înmormântare normală, a fost mai publică. Faptul că ea și-a dorit să fie într-un anumit fel, mi-a și spus direct și am înțeles, a fost modul ei de a trece mai ușor peste acest lucru sau de a o onora pe mama. Eu aș fi organizat puțin altfel, mai discret, dar nu e ceva de condamnat, fiecare este altfel.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată.

Citește și: Petre Roman nu a salutat-o pe Catinca, la priveghiul mamei sale: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă, dar nu am vorbit cu el”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel