Oana Roman, nou atac către Marius Elisei: „Fii tatăl pe care îl știe. Este pierdută și suferă”
Data publicării:
Oana Roman a făcut public mesajul pe care i l-a trimis fostului ei soț, Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei sunt departe de a face pace. Dacă noua relație a bărbatului părea că a readus armonia peste tot, iar certurile erau de domeniul trecutului, se pare că bărbatul îi acordă acum mai multă afecțiune partenerei de viață, decât o face față de fiica sa. Isa ține extrem de mult la tatăl ei, spune vedeta, și adoră să petreacă timp cu acesta, însă s-ar părea că intențiile bărbatului nu ar fi aceleași. Chiar dacă Oana Roman și-a rugat în nenumărate rânduri fostul soț să îi ofere micuței afecțiunea de care are nevoie, aceasta i-a trimis un nou email, în care i-a expus situația în care se află fiica celor doi. Vedeta a ales acest mijloc de comunicare, întrucât, după cum dezvăluia Marius Elisei în trecut, bărbatul a blocat-o pe toate aplicațiile pe mama copilului său, cu excepția acesteia.

„Mi s-a cerut să am din partea domnului Elisei coloană vertebrală și să clarific situația. Nu voi ieși la TV, căci am spus de la început că NU voi da curs unui scandal pe spatele copilului meu.

Răspund însă, fără drept de apel, prin a arăta parte dintr-un mail trimis tatălui Isei în care m-am rugat și implorat ca ea să devină o prioritate și să fie protejată de tatăl ei.

Altceva eu NU mai am de comentat.”, a dezvăluit Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Oana Roman a slăbit peste 20 de kilograme: „Am fost acuzată că mi-am tăiat stomacul”

Ce îl imploră Oana Roman pe Marius Elisei

Astfel, vedeta i-a formulat un mesaj mai lung fostului partener de viață, în care l-a „implorat” să îi ofere fiicei lor atenția de care aceasta are nevoie. Isa este extrem de atașată de ambii părinți, explică Oana Roman, motiv pentru care această schimbare bruscă a debusolat-o extrem pe micuță. În acest sens, vedeta îi explică fostului soț faptul că relația sa nu este pusă nicio clipă în pericol, dacă cei doi se mai întâlnesc uneori, de dragul micuței. 

„Te rog, te implor din suflet să lăsăm toate resentimentele deoparte și Isa să fie prioritatea numărul unu. Te rog mult să înțelegi că ea este copilul tău și trebuie să îi acorzi și ei atenție, afecțiune, confort, iubire. Este foarte dificil pentru ea să poată gestiona și înțelege schimbarea atât de bruscă. Încă nu este dispusă să împartă iubirea și atenția ta cu altcineva, tot așa cum nu este dispusă să împartă iubirea și atenția mea cu altcineva. Ea a crescut toată viața ei doar cu noi, întregul ei Univers suntem noi, părinții ei, pentru că nu a crescut singură, nici cu bone, ci cu noi și fiind fată este profund legată de tine sufletește și emoțional.

Te rog, înțelege că între noi se terminase de mult, nu se mai putea repara nimic, ne-am chinuit și rănit reciproc prea mulți ani. Tu poți să trăiești povestea ta și să primești ceea ce eu n-am putut oferi în liniște și iubire, fără ca asta să afecteze relația cu Isa.”, i-a scris aceasta în respectivul e-mail.

VEZI și: Oana Roman nu se mai ascunde. Vedeta a spus ce intervenții estetice are, dar și care este cel mai mare complex al ei: „Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiior”

„Este pierdută și suferă”

Mai mult, încercând să-l înduioșeze pe bărbat, Oana Roman i-a spus acestuia faptul că fiica celor doi suferă extrem de mult, din cauza acestei schimbări bruște. În ultima vreme, bărbatul a postat pe rețelele de socializare extrem de multe fotografii cu noua sa parteneră de viață, iar acest lucru pare că a ajuns și la Oana Roman, care îi transmite acestuia faptul că nu este nevoie de „o validare publică”, pentru o relație fericită. 

„Fii tatăl pe care îl știe și cu care a crescut. Nu mai încerca să forțezi lucrurile. Relația ta cu altă femeie nu este în pericol, nu este nevoie să o validezi public, nu este nevoie să faci nimic, pentru că între noi totul s-a încheiat de foarte mult timp și nu mai era, nu este și nu va fi cale de întors vreodată.

Las-o pe Isa și ajut-o să se obișnuiască încet, încet cu situația, pentru că deocamdată totul a fost atât de brutal și brusc, încât este pierdută și suferă. Ea te iubește mai mult decât oricine te-a iubit sau te va iubi vreodată în viața asta. Nu uita.”, a continuat Oana Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copil  despartire  Marius Elisei  Oana Roman 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel