Oana Roman, nou atac la adresa Catincăi: „Mama se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea”
Data publicării:
Oana Roman îi aduce noi acuzații surorii ei.

Oana Roman a răbufnit din nou în mediul online. De data aceasta, vedeta nu a vorbit  despre Marius Elisei, ci despre altă problemă care o frământă zilele acestea și anume, faptul că sora sa, Catinca, refuză să-și viziteze mama. Recent, femeia a spus că, în realitate, situația nu stă așa și că va merge curând să o viziteze pe Mioara Roman, însă Oana spune că situația nu stă deloc așa. Cea mai afectată este însă mama celor două, care întreabă zilnic de Catinca și care își dorește cu orice preț să-și revadă fiica, pe care Oana Roman spune că nu a mai văzut-o de luni bune de zile. 

„Trebuie să lămuresc niște lucruri. Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase, trebuie să-și asume. Am fost la mama și a început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamna asistentă de aici mi-a spus că se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea, după sora mea, după fata ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât.”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: „Eu am trăit ani de zile un abuz”. Oana Roman, mesaj tranșant, după despărțirea de Marius Elisei

„Am nevoie ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei”

Mai mult, Oana Roman spune că nu este deloc afectată în această perioadă de plecarea lui Marius Elisei de acasă, întrucât era o relație toxică care trebuia să se încheie. În schimb, vedeta se arată a fi extrem de afectată de situația prin care trece mama sa. 

„Sora mea a declarat că o să meargă la mama, că nu a spus niciodată că ea nu vrea să meargă la mama și că ea înțelege că spun lucrurile astea pentru că eu sunt rănită. Nu, draga mea, nu sunt rănită. Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit într-un final să încheiem acea relație toxică pe care o aveam pentru mine este o fericire. Și-a ales prost momentul, dar eu nu sunt rănită, eu sunt foarte fericită și această problemă referitoare la mama nu are nicio legătură. Deci nu am nevoie de milă, n-am nevoie de compasiune sau de condescendență, am nevoie ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei, atât!”, a transmis Oana Roman pe InstaStories.

Citește și: Scandalul dintre Marius Elisei și Oana Roman continuă. Bărbatul îi dă replica vedetei, după ce a fost acuzat că nu se implică în creșterea fetiței: „Mă bufnește și râsul”

Ce spunea Catinca despre acuzațiile primite de la sora ei

După ce Oana Roman a lansat în mediul online zilele trecute faptul că sora sa refuză să-și vadă mama, Catinca a negat cu desăvârșire cele spuse. Mai mult, aceasta spunea faptul că avea chiar în plan să meargă săo vadă pe Mioara Roman. 

“Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat. Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”, a declarat Catinca Roman pentru spynews.ro.

VEZI și: Marius Elisei, mesaj dur după despărțirea de Oana Roman: „Toate modurile posibile în care mă bârfești...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: catinca  mioara roman  Oana Roman  scandal 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel