Oana Roman nu se mai ascunde. Vedeta a spus ce intervenții estetice are, dar și care este cel mai mare complex al ei: „Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiior”
Data publicării:
Oana Roman a vorbit despre operațiile estetice, dar și despre cel mai mare complex al ei. 

De-a lungul timpului, Oana Roman a fost acuzată de fani că a călcat de mai multe ori pragul medicului estetician. Acum, vedeta a decis să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie care este secretul unui ten fără imperfecțiuni, la 47 de ani.

Ce intervenții estetice are Oana Roman, dar și care este cel mai mare complex al ei

Oana Roman a fost prezentă în cadrul emisiunii Ego, acolo unde a vorbit despre operațiile estetice. Vedeta susține că, la aproape 48 de ani, nu și-a făcut nicio intervenție la nivelul feței. Fiica lui Petre Roman consideră că tenul său fără imperfecțiuni este moștenit de la mama, bunica și străbunica sa, care au avut mereu un ten curat. Singurele lucruri pe care le folosește vedeta pentru față sunt tratamentele și măștile. Oana Roman a precizat că mama sa este cea care o îndemna mereu să se îngrijească și să folosească cât mai multe creme. Totodată, aceasta a precizat că Mioara Roman, deși este grav bolnavă, la 83 de ani, încă are un ten perfect și nu a apelat niciodată la operațiile estetice. 

„Extremele nu sunt bune de niciun fel. Naturalețea contează. Eu la 47 de ani, aproape 48, nu mi-am făcut absolut nicio intervenție la față. Nici neinvazivă, nici invazivă. Adică de niciun fel. Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiior. Eu am gene bune din familie. Mama mea, bunica, străbunica, așa au moștenit aceste gene de la o generație la alta. Mama mea, chiar dacă este grav bolnavă, are un ten impecabil la 83 de ani. Doamnele care o îngrijesc sunt impresionate de tenu pe care îl are. Nu are intervenții, ci doar a folosit creme toată viața. Nu mi-am făcut botox, acid, liftinguri. Singurul lucru pe care îl fac sunt tratamentele cosmetice și am un ritual cu creme și măști. Noi locuiam pe Calea Victoriei, iar la parterul blocului era un cabinet cosmetic. Pe când aveam 12 ani, cosmeticiana mi-a explicat că trebuie să mă epilez și să-mi fac tratamente cosmetice. Eram mai matură. Am învățat să am o rutină de creme, dar târziu, pe la 30 de ani. Mama mereu îmi spunea că trebuie să mă dau cu creme și să-mi pun măști, că trebuie să am grijă de tenul meu. Sunt haterițe care mă acuză că mă culc machiată. Mă trezesc mai devreme să mă machiez, pentru că știu că în ziua respectivă am ceva de filmat”, a povestit vedeta, la Ego Life.

Oana Roman: „Singurul complex real pe care îl am, pe care l-am avut dintotdeauna”

Oana Roman recunoaște că cel mai mare complex al ei este gușa și își dorește să scape de ea, în viitorul apropiat. Cât despre kilogramele în plus, vedeta susține că nu a avut niciodată vreun complex legat de acest lucru, din contră, acea perioadă din viața ei a fost cea mai fericită. 

„Însă vreau să fac ceva, dar nu este neapărat la nivelul feței și Dana știe. Singurul complex real pe care îl am, pe care l-am avut dintotdeauna, este legat de gușă, de aceea îmi doresc să scap de ea. Nu am avut complexul că sunt grasă. Cea mai fericită perioadă din viața mea era când aveam câteva kilograme în plus”, a mai mărturisit Oana Roman pentru sursa menționată mai sus.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   complex  Oana Roman  operatii estetice 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel