Oana Roman nu spune „nu” unei alte căsătorii. Ce culoare vrea să aibă rochia de mireasă: „Nu îmi doresc albă”
Data publicării:
Oana Roman dă încă o șansă căsătoriei. După despărțirea de tatăl fiicei sale, Isabela, fiica lui Petre Roman a vorbit despre rochia de mireasă pe care ar alege-o dacă ar mai face marele pas.

După o serie de despărțiri și un divorț oficial în 2021, Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă din nou pe drumuri separate, astfel că cei doi și-au spus adio definitiv în urmă cu trei luni. Se pare însă că de această dată nu mai există cale de împăcare, mai ales că fostul său soț și-a găsit deja o nouă parteneră de viață.

Nici fiica lui Petre Roman nu spune „nu” unei noi relații, nici unei alte căsătorii. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, vedeta a vorbit despre rochia de mireasă, în cazul în care va face pasul cel mare.

Ce culoare vrea să aibă rochia de mireasă: „Nu îmi doresc albă”

Oana Roman nu mai ia în calcul varianța unei căsătorii, cel puțin deocamdată, însă dacă va apărea bărbatul potrivit, fiica lui Petre Roman ar merge, din nou, în fața altarului, însă nu cu o rochie albă. 

„Dacă ar fi să mă mai mărit vreodată, nu cred, nu știu, vom vedea. Nu mi-am pierdut încrederea. Dar nu vreau albă (nr. culoarea rochiei pe care o va alege), iau ceva bej. E glumă, pe bune. Chiar nu-mi trece prin cap, deocamdată. Nu asta e prioritatea”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram/oanaromanelisei

Cum se simte în această perioadă

În ceea ce privește cariera profesională, Oana Roman o duce foarte bine, însă pe plan personal recunoaște că lucrurile nu sunt la fel de roz. Vedeta a mărturisit că traversează o perioadă agitată, mai ales că starea de sănătate a mamei sale nu este una bună.

„Sunt un pic obosită, sunt un pic agitată, sunt un pic neliniștită pentru că se întâmplă multe lucruri, cu mama, cu Iza și cu toate, dar încep să fac din nou evenimente. Profesional foarte bine mi-a fost anul ăsta. Personal nu prea. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă, că sunt în putere, dacă avem asta, se rezolvă toate. Eu renasc ca pasărea Phoenix, e ceva de sus.

Eu mulțumesc foarte mult pentru tot și atunci când am probleme, îi mulțumesc lui Dumnezeu că poate problemele astea mă feresc de altele mai grave. Și atunci eu mulțumesc pentru tot ce mi se întâmplă. Cumva asta îmi dă putere. Tot timpul mă gândesc că alte persoane poartă cruci mai grele decât mine și le este mai greu. Trebuie să fiu recunoscătoare și să îmi găsesc putere să merg mereu înainte”, a mai adăugat vedeta.

Mesajul prin care Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

Luna trecută, Oana Roman a făcut public mesajul de despărțire dintre ea și Marius Elisei, unde îl ruga pe fostul soț să plece din casa ei.

„Totul s-a încheiat pentru că eu am dorit să se încheie definitiv. S-a plecat din casă la cererea mea. Eu am pus punct. Eu am dat termen de plecare din casă. Eu mi-am dorit mai mult decât orice să închei un coșmar, o teroare și un chin infernal. Asta este adevărul și orice alte afirmații sunt minciuni. Punct!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman a postat pe InstaStory un printscreen la mesajul trimis pe WhatsApp fostului soț.

„Toată această perioadă de luni de zile te-am tolerat pentru că mi-a fost milă de tine să te duci pe nu știu unde având și mâna ruptă. Răbdarea mea s-a terminat. Eu nu am de ce să-mi stric viața și liniștea în casă tolerând o persoană cu care nu am și nici nu voi avea nimic în comun în afară de copil. Cred că trebuie să-și vadă fiecare de drumul lui. Noi nu avem nicio treabă și nu mai avem de ce să stăm în aceeași casă, pentru că nu facem decât să ne stricăm viața reciproc. Eu cu Isa plecăm miercuri și ne întoarcem duminică, ai timp de gândire să vezi ce faci cu viața ta și încotro te duci. Fără discuții, fără scandal, fără reproșuri!”, i-a scris Oana Roman fostului soț.


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel