Oana Roman nu spune „nu” unei alte căsătorii. Ce culoare vrea să aibă rochia de mireasă: „Nu îmi doresc albă”
Data publicării:
Oana Roman dă încă o șansă căsătoriei. După despărțirea de tatăl fiicei sale, Isabela, fiica lui Petre Roman a vorbit despre rochia de mireasă pe care ar alege-o dacă ar mai face marele pas.

După o serie de despărțiri și un divorț oficial în 2021, Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă din nou pe drumuri separate, astfel că cei doi și-au spus adio definitiv în urmă cu trei luni. Se pare însă că de această dată nu mai există cale de împăcare, mai ales că fostul său soț și-a găsit deja o nouă parteneră de viață.

Nici fiica lui Petre Roman nu spune „nu” unei noi relații, nici unei alte căsătorii. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, vedeta a vorbit despre rochia de mireasă, în cazul în care va face pasul cel mare.

Ce culoare vrea să aibă rochia de mireasă: „Nu îmi doresc albă”

Oana Roman nu mai ia în calcul varianța unei căsătorii, cel puțin deocamdată, însă dacă va apărea bărbatul potrivit, fiica lui Petre Roman ar merge, din nou, în fața altarului, însă nu cu o rochie albă. 

„Dacă ar fi să mă mai mărit vreodată, nu cred, nu știu, vom vedea. Nu mi-am pierdut încrederea. Dar nu vreau albă (nr. culoarea rochiei pe care o va alege), iau ceva bej. E glumă, pe bune. Chiar nu-mi trece prin cap, deocamdată. Nu asta e prioritatea”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram/oanaromanelisei

Cum se simte în această perioadă

În ceea ce privește cariera profesională, Oana Roman o duce foarte bine, însă pe plan personal recunoaște că lucrurile nu sunt la fel de roz. Vedeta a mărturisit că traversează o perioadă agitată, mai ales că starea de sănătate a mamei sale nu este una bună.

„Sunt un pic obosită, sunt un pic agitată, sunt un pic neliniștită pentru că se întâmplă multe lucruri, cu mama, cu Iza și cu toate, dar încep să fac din nou evenimente. Profesional foarte bine mi-a fost anul ăsta. Personal nu prea. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă, că sunt în putere, dacă avem asta, se rezolvă toate. Eu renasc ca pasărea Phoenix, e ceva de sus.

Eu mulțumesc foarte mult pentru tot și atunci când am probleme, îi mulțumesc lui Dumnezeu că poate problemele astea mă feresc de altele mai grave. Și atunci eu mulțumesc pentru tot ce mi se întâmplă. Cumva asta îmi dă putere. Tot timpul mă gândesc că alte persoane poartă cruci mai grele decât mine și le este mai greu. Trebuie să fiu recunoscătoare și să îmi găsesc putere să merg mereu înainte”, a mai adăugat vedeta.

Mesajul prin care Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

Luna trecută, Oana Roman a făcut public mesajul de despărțire dintre ea și Marius Elisei, unde îl ruga pe fostul soț să plece din casa ei.

„Totul s-a încheiat pentru că eu am dorit să se încheie definitiv. S-a plecat din casă la cererea mea. Eu am pus punct. Eu am dat termen de plecare din casă. Eu mi-am dorit mai mult decât orice să închei un coșmar, o teroare și un chin infernal. Asta este adevărul și orice alte afirmații sunt minciuni. Punct!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman a postat pe InstaStory un printscreen la mesajul trimis pe WhatsApp fostului soț.

„Toată această perioadă de luni de zile te-am tolerat pentru că mi-a fost milă de tine să te duci pe nu știu unde având și mâna ruptă. Răbdarea mea s-a terminat. Eu nu am de ce să-mi stric viața și liniștea în casă tolerând o persoană cu care nu am și nici nu voi avea nimic în comun în afară de copil. Cred că trebuie să-și vadă fiecare de drumul lui. Noi nu avem nicio treabă și nu mai avem de ce să stăm în aceeași casă, pentru că nu facem decât să ne stricăm viața reciproc. Eu cu Isa plecăm miercuri și ne întoarcem duminică, ai timp de gândire să vezi ce faci cu viața ta și încotro te duci. Fără discuții, fără scandal, fără reproșuri!”, i-a scris Oana Roman fostului soț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel