Oana Roman, replică acidă pentru Catinca, după acuzațiile aduse: „Eu sunt „bolnavă? Unde și când m-am plâns vreodată?”
Data publicării:
Oana Roman îi dă replica Catincăi, după ce aceasta i-a lansat mai multe acuzații publice. 

Când păreau că apele s-au mai liniștit, iar surorile Roman au ajuns în sfârșit, la pace, recent, Catinca a lansat mai multe acuzații către Oana, în privința cheltuielilor de azil ale mamei sale, care nu ar fi asigurate de vedetă. Chiar dacă a tăcut câteva zile, Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare, unde îi întoarce surorii ei cuvintele jignitoare și spune că „nebuna” dintre cele două nu este ea. Aceasta a ținut să clarifice și restul acuzațiilor primite, spunând că acesta va fi ultimul comentariu pe care îl va mai face, legat de relația pe care o are cu sora sa. 

„Ori știm unde e mama pentru că facem o oră pe drum, ori nu știm nici măcar cum se numește locul. Unde și când m-am plâns vreodată cât și cum sunt cheltuielile? Unde și când am spus de unde plătesc? Unde și când am spus cât plătesc din banii mei? Eu sunt „bolnavă”? Sau cine spune cu subiect și predicat că are probleme și ia tratament medicamentos care nu îi permite să conducă mașina până la mama? Și cu asta am încheiat definitiv și revocabil acest subiect. Puteți să sunați și să provocați cât vreți, eu nu voi mai cădea în plasa voastră. Alții da. Eu nu! Dar nici nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare, potrivit libertatea.

Citește și: Catinca Roman, adevărul despre războiul cu Oana Roman: „Mă vorbește pe la diverse evenimente pe unde merge”

Declarațiile inițiale ale Catincăi

Tot războiul a izbucnit de la declarațiile controversate pe care Catinca Roman le-a lansat în spațiul public, cu privire la Oana Roman. Aceasta s-a sătura să o audă pe sora sa cum se „plânge” de faptul că ea se ocupă integral de îngrijirea mamei sale, care acum se află într-un azil. Chiar dacă ar fi fost așa, Catinca spune că acest gen de informație ar trebui să fie ținută ascunse de ochii publicului, iar problemele personale ar fi putut fi discutat în privat.

„E bolnavă, din păcate (n.r: psihic). Nu plătește din banii ei azilul, ci din pensia mamei. Pensia mamei plus pensia de handicap îi ajung. Nici măcar nu mă mai agit. Oana se face singură de râs. Și dacă ar fi fost adevărat că plătește ea azilul din banii ei, tot nu ar fi trebuit să se laude în gura mare. Lucrurile astea se fac discret, dacă avea ceva cu mine, îmi spunea în privat. Dar, repet, nu plătește nimic pentru mama din banii ei. Eu nu am văzut niciun act, nu știu nimic, nici cum se numește azilul. Și nu pentru că nu aș fi vrut, ci pentru că nu am putut comunica. Oana a uitat de perioada în care mama a avut o depresie, imediat după divorțul de Petre Roman. Sora mea pe atunci nu stătea foarte mult acasă, să-și aducă aminte cine a avut grijă de mama în acea perioadă, cine a stat lângă ea în cele mai negre zile', a spus creatoarea de modă, potrivit cancan.ro.

VEZI și: Diagnosticul dur primit de Mioara Roman. Nu există tratament. Oana Roman: „Lucrurile au evoluat rapid, din păcate”

Catinca s-a oferit să o ajute pe Oana Roman

Mai mult, Catinca mai dezvăluia recent faptul că s-a oferit să-și ajute sora, chiar dacă de foarte multe ori, pe rețelele de socializare, aceasta se plângea de faptul că trebuie să se descurce singură, după despărțirea de Marius Elisei.

„M-am oferit să o ajut cu cea mică, să o ajut să o ia de la școală, să fac lecții cu ea. I-am zis să mă sune oricând are nevoie, lucru care nu s-a întâmplat, decât când a avut acea problemă. Într-adevăr, din punct de vedere profesional, nu am stat foarte bine în ultimii ani, dar am fost la mama cât am putut, o să merg în continuare. Pensia ei acoperă în mare măsură costurile acelui loc, dar Oana și promovează acel loc, deci nu știu concret. Mama are și pensie, și ajutor de handicap și bănuiesc că sumele se duc către nevoile ei. Aș vrea să nu uite că atunci când mama a fost poate în unul dintre cele mai grele momente, despărțirea de Petre Roman, eu stăteam cu ea și mi-am asumat tot ce însemna cheltuieli ale casei, tot, tot. Avea depresie mare, era într-o stare foarte proastă atunci. Eu sunt deschisă, mereu mi-am dorit o soră, dar nu-i niciodată prea târziu.”, a mai dezvăluit ea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: catinca roman  cearta  Oana Roman 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”




pixel